perjantai 30. joulukuuta 2011

Kolme korttia viikonlopulle

Päätinpä nostaa kolme korttia tälle päivälle huomistakin ajatellen. Olen järjestänyt itselleni kaikenlaista ohjelmaa viikonlopuksi, johon sisältyy pientä jännityselementtiäkin. Haluan katsoa mitä kortit kertovat...
Ensimmäisenä pöytään nousi kortti Sauvojen Kuningatar.

Se on eräs suosikkikorttini, sillä näen itsessäni paljon Sauvojen Kuningatarta. Se kuvaa minua matkalla viikonloppuun ja lähipäivien tapahtumiin. Kortti kuvaa selvästi tätä päivää <3 Minulla on täsmälleen samanlainen posliininen pantteri olohuoneessani ja muutenkin tuohon korttiin on niin helppo samaistua. Olenhan tulen merkin edustaja.

"Tarina kertoo että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteestaan täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskean ja leijonansa leopardin. Leopardin mustat läikät ovat menneisyydessä vallinneesta pimeydestä."

"Olet säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta"

"Hyväksy syvältä ravistelevat, ehkä tuskallisetkin elämänmuutokset. Niidenkin tehtävänä on viedä sinua lähemmäksi sisäistä täyttymystäsi."

Näiden voimalauseiden myötä katson seuraavan kortin.

Ah, se on Maljojen Mielihyvä: Maljojen 6. 


Pääsemme lauantaihin. Tätä silmälläpitäen luvassa on hyvää ja onnistunut matka. Siis hetkinen....MIKÄ matka siitä oikein tulee? ;-)

"Nauti itsestäsi ja elämästäsi, ennen kaikkea myös tunteistasi, eroottisuudestasi, seksuaalisuudestasi. Harjoittele nauttimisen taitoa!" 

Vahvistuksena vielä: "Olen nyt valmis kohtaamaan kumppanin, jonka kanssa voin kaikilla tasoilla jakaa rakkauden ilot." 


Kolmantena korttina, pöydän päättäväksi kortiksi nousi sunnuntain Sauvojen Taistelu; Sauvojen 5. 



"Huomaa, että voit itse olla menestyksesi ja täyttymyksesi tiellä. Yritä päästä irti rajallisista käsityksistäsi."

No nyt sitä järkeä sitten tähän pöytään tulee. Voin helposti kuvitella sunnuntaipäivän, kun ensi viikon työasiat valtaavat mielen. Kaikki hauska on loppunut ja todennäköisesti pienen kohmelon läpi ajatukset ovat ahdistuksen valtaamina ensi viikon työasioissa. Toivottavasti en sunnuntaina herää toiselta puolen Suomea.

Toisaalta tuo "rajalliset käsitykset" viittaavat siihen, että ehkä minulla on tosiaan rajalliset käsitykset sekä itsestäni....Hmmm...olen siis kaikelle avoin ja pidän mielessä eikä kaiken tarvitse mennä aina saman kaavan mukaan.

"Millaisia ylittämättömiä esteitä näyttää olevan sinun itsesi ja päämääriesi saavuttamisen välillä? Miltä edessäsi oleva velvollisuuksien ja tehtävien suma näyttää juuri nyt?"

Juu, tämä on se sunnuntai. "Etene vähitellen, ota kaikki vähän rennommin."

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)