tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kolme korttia Taruolennoilta

Elämäni on ollut yhtä kaaosta muutaman päivän. Olen suurten muutosten edessä; ja uskon siihen että tekemäni isot päätökset ovat minulle parhaaksi.

Innostuin nostamaan kolmen kortin pöydän, jotta Yksisarviset näyttäisivät minulle Oikeaa tietä.

Sain seuraavat kortit:

Wish Upon a Star, True ja Share



Menneisyys tai se, mikä on päättymässä:


Wish Upon a Star – Odota parhainta tapahtuvaksi

"Tee toivomus ja odota parasta, sillä elämä antaa sitä, mitä odotat. Jos pelkäät tulevaisuutta, pelkosi saattavat käydä myös toteen. On siis paljon tuottoisampaa odottaa hyviä asioita tulevaisuudelta. Luottamuksesi on taikaa, joka saa toiveesi toteutumaan. Älä huoli, ettei toiveesi toteudu, sillä tämä huoli voi todella estää toiveesi toteutumasta. Uskoessasi toiveesi toteutuvan se toteutuu juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa"

Tämä hetki, nykyisyys:

 True – Totta

"Kortti haluaa sinun tietävän, että olet oikeassa siinä, mitä ajattelet omasta tilanteestasi. Tiedät siis jo totuuden, vaikka tieto onkin vielä syvällä sydämessäsi. Ota hetki aikaa ja tunnustele, mitä vartalosi sanoo tilanteestasi. Voit kuulla totuuden myös enkeleiltäsi. Sulje silmäsi, hengitä syvään, kysy kysymyksesi ja kuuntele hiljaa. Kortti kehottaa sinua myös kertomaan totuuden itsellesi ja muille.  Niin kauan kuin puhut, kuten enkelitkin puhuvat eli käytät rakastavia sanoja ja tekoja, on parhainta olla totuudenmukainen"

Tulevaisuus:
 
 Share – Jaa

"Kun jaat, saat kaikki onnelliseksi. Jakamista voit tehdä monella tavalla – voit auttaa työssä, antaa ruokaa tai vaatteita, jakaa tunteita… Niin auttaja kuin avun saaja tuntee olonsa onnellisemmaksi. Mutta on myös tärkeää antaa muiden jakaa asioita myös sinulle. Ystävyydessä molemmat antavat, joten anna ystäviesi antaa omistaan myös sinulle."

Voi KIITOS! Aivan ihanat kortit tulivat ja kuvaavat hyvin tämän hetkistä elämäntilannettani....Tästä on hyvä jatkaa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)