torstai 28. kesäkuuta 2012

Loppuvuoden 2012 näkymät!

Sainpa keskikesän juhlan aikaan ajatuksen, että päivitän loppuvuoden tunnelmat tarot- korteilla.

Loppuvuoden 2012 teemana on:

Maljojen Ässä



Jos en ole aikaisemmin kertonut, rakastan Ässäkortteja ja Maljojen Ässä on myös eräs suosikkini! Hyvältä siis näyttää ja ainakin tunteiden saralta menestystä riittää. Olen myös nähnyt Maljojen Ässässä voittopokaalin, liittyneeköhän jotenkin harrastukseen? ;-) Jokatapauksessa harrastusta kannattaa siis jatkaa.

"Ylitsevuotava rakkaus, tunteiden selkeys, syvä itsensä rakastaminen, antaminen ja ottaminen. Sinulla on yhteys kaikkea ympäröivään rakkauteen. Se täyttää sinut ja voit jakaa sitä muille anteliaasti ja ylenpalttisesti."



HEINÄKUU 2012

Ylipappi



 Alkaapa heinäkuu mielenkiintoisissa merkeissä. Ylipappi- kortti ei pöytääni usein ilmesty. Tämä näkyy henkisenä kasvuna; ehkäpä tapaan jonkin hengellisen opettajan tai mestarin. 

"Hengellinen mestari, opettaja, neuvonantaja, vihkiytynyt, sisäinen opas, hengellinen isä. Itsesi etsiminen johtaa sinut jonkinlaisen hengellisen kokemuksen piiriin. Tämä kortti voi viitata siihen, että tapaat hengellisen opettajan tai mestarin. Ole avoin ja ennakkoluuloton!"



ELOKUU 2012

Aurinko



Aurinko on eräs suosikkikorteistani ja iloitsen aina, kun se löytää tieni pöytään. Se valaisee kaikki muutkin kortit!

"Erittäin suuri luova energia, tietoisuus, tyydyttävä rakkaussuhde, viisaus, henkisyys. Toiveittesi täyttäminen on mahdollista tässä ja nyt. Rentoudu ja antaudu tanssiin. Oikeat kumppanit löytävät toisensa.



SYYSKUU 2012

Sauvojen Ässä



Tämä kortti on mielestäni merkki siitä, että kaikkea uutta on hyvä pistää alulle. Olen kerran nostanut tämän kortin, kun mietin alottaisinko opiskelun työni ohessa ja sain tältä kortilta paljon positiivista tulienergiaa. Aloitin opiskelun ja valmistuin. Jotain uutta toimintaa on siis tulossa syksyllä elämääni....

"Tuli, korkea tai voimakas energia, transformaatio. Olet täynnä voimaa ja energiaa! Tee kaikkesi keksiäksesi, miten ja missä voit ja haluat käyttää sitä!"



LOKAKUU

Lanttien 3. Toiminta



Ja toiminta näköjään jatkuu. Lanttien 3. on hyvin konkreettinen kortti ja viittaa juuri työhön ja talouteen...Noh, syksyllä tehdään töitä, sen tiedän nyt jo!

"Työ, raadanta, vähittäinen prosessi, velvollisuus itseä kohtaan; itseluottamus. Jokin tilanne vaatii sinulta valmiutta tehdä lujasti töitä. Sitoudu siihen täydellisesti, se on sen arvoista!"



MARRASKUU

Narri



Auts, Narri. Ihana, hölmö, lapsenmielinen narri. Mitähän tämä tarkoittaa. Minua? Jotakin toista? Ympyrä on sulkeutunut ja Narri on elämänsä alussa. Mielenkiintoista...

"Avoimuus, luottamus, valmius riskien ottamiseen, rohkeus seisoa omilla jaloillaan, vapaus, riippumattomuus, luovuus, suuret mahdollisuudet, mahdollisuus ottaa merkittävä askel elämässäsi, sydämen äänen kuunteleminen. Olet valmis uuteen alkuun, kenties jopa merkittävään elämänmuutokseen. Antaudu, uskalla hypätä tuntemattomaan, vaikka pelko yrittäisikin pidätellä sinua. Luota sydämesi ääneen."



JOULUKUU

Vaunut 



Päättyypä tämä vuosi mielenkiintoisissa merkeissä. Jotain uutta on selvästikin tulossa elämääni. NYT jo tiedän ainakin yhden asian, minkä tulen jättämään taakseni vuoden 2012 joulukuussa.

"Uusi alku, muutos parempaan, itsetutkiskelu, hengellinen tie. Tuleva muutos aloittaa elämässäsi myönteisen, positiivisen vaiheen. Valmistele itseäsi, laita asiasi kuntoon, tutki kaikkia mahdollisuuksia. Jätät paljon taaksesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)