perjantai 14. kesäkuuta 2013

Perjantaina "Worth Waiting For"

Hei teille kaikille!
On taas aika Unicorns- korttien. Olen niitä kyllä itselleni nostanut joka päivä. Siitä on tullut ikään kuin tapa. Mutta...tänään nostin KOLMANNEN kerran Worth Waiting For:




Tämä kortti on jo kuvituksellisesti todella paljon mieleeni. Se on yksi suosikeistani, ehkäpä jopa "The One" Mutta se, että nostan sen jo useampana päivä peräkkäin, merkitsee todella jo jotain. 
Mitä nämä ihanat valo- olennot haluavat minulle viestittää?

Tässä virallinen tulkinta:

Worth Waiting For – Odotuksen arvoinen

Tiedät mitä haluat ja oletkin jo odottanut sitä. Nyt odotuksesi palkitaan ja saat pian sen, mitä sydämesi on kauan kaivannut. Koska kaikki tapahtuu täydelliseen aikaan on sinun pitänyt odottaa. Sinulla on ollut opittavaa ja muidenkin ihmisten pitää olla valmiina. Nyt kaikki on kohdallaan ja rukouksiisi voidaan vastata. Tästä eteenpäin keskity siihen, mitä haluat, äläkä pelkää lainkaan. Sinun pitää jaksaa vielä uskoa.

Onpa toiveita herättävä kortti. Minulla ei ole kyllä aavistustakaan mitä tämä tarkoittaa, mutta ehkä odotukseni todellakin palkitaan. Tai palkitaanhan se, mutta koska ja milloin? No, sen varmaan huomaan lähitulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)