maanantai 29. heinäkuuta 2013

Kodin saaneet pöllöt

Koska olen tehnyt pöllöjä nyt NIIN monta, laitan tähän vielä pienet tarinat, miten he ovat löytäneet kodin.

INKERIPÖLLÖ
Inkeripöllö lähti pohjoiseen. Pohdin, onkohan se vähän liian hurjan näköinen Inkerille, mutta sain vastauksen että mitä hurjempi sen parempi. Inkerin erikoisuutena on erilaiset silmät, napein koristellut siivet sekä Marimekon kankaat suurilta osin.

Inkerin kaveriksi lähti Sininen Pöllö

SININENPÖLLÖ
Sininenpöllö lähti myös pohjoiseen. Ihanan klassista, punaista tytölle ja sinistä pojalle. Pöllön erikoisuutena on takakappale, joka on tehty ihanan pehmeästä tummansinisestä, kuviollisesta flanellista.

AURINKOPÖLLÖ

Aurinkopöllö lähti eräälle Päivänsäteelle (3 v) Rannikkosuomeen. Pöllö sopii hänelle vallan mainiosti, sillä Päivänsäde ruokailee mielellään Zombrero päässään, laulaa iloisia lauluja puhelimeen tai ilman puhelinta, viettää aurinkoista Pyhäpäivää hiekkarannalla hyvässä seurassa ( ilman äitiä ja isiä ) eikä pidä Muumeista.

VAUVAPÖLLÖ

Vauvapöllö lähti Aurinkopöllön matkaan yksinkertaisesti siksi, että ajatellessani Pöllön saajaa en voinut kuvitella lähettäväni hänelle mitään muuta pöllöä. Tämä on hänen ja näin on hyvä.

UUNO UNOHDUS
Tämä tukevatekoinen Uuno Unohdus lähti Mummon sohvalle muiden pehmeiden tyynyjen joukkoon. Todennäköisesti häntä saatetaan yrittää käyttää väärällä tavalla hyväksi, sillä Mummon viriili kissa kääntelee ja köyrii vanhan puusohvan tyynyt aina kun siltä tuntuu. Mutta Uuno ON tukevaa tekoa, joten eiköhän hän siinä pärjää missä muutkin.

Tämä pöllö lähti eräälle Antiikin harrastajalle, joka luuli saaneensa ihan oikean artesaanin tekemän pöllön kotiinsa. En tiedä oliko pettymys suuri vai pieni, kun paljastin että olen sen itse tehnyt :-) Sain kuulla, että minulla on absoluuttinen värisilmä ja että pöllöä katsoessa tulee niin hyvälle tuulelle. No sehän on tarkoituskin! Hienoa että voin ilahduttaa pöllöillä myös muita enkä vain pöllöillä itsekseni.

Tämä kierrätyspöllö "Matti" lähti ilahduttamaan erästä kolmen lapsen äitiä. En tiedä oliko se hyvä, vaiko huono asia, mutta äiti ei selvästikään tiennyt, miten suhtautua asiaan. Ehkä pöllö ei miellyttänyt hänen silmäänsä? Vai tunsiko hän olonsa kiusaantuneeksi, kun hän saikin pöllön eikä kolme lastaan? Kierrätyspöllön annoin hänelle siksi, että kierrätysasiat ovat hänelle tärkeitä ja hän kierrättää arjessa, koko ajan.
Vasemmanpuoleinen Matti lähti, mutta Mervi jäi.


Tämän uudemmassa erässä valmistettu turkoosi- vaalenapunainen Karamellipöllö lähti ilahduttamaan erästä onnellista tulevaa äitiä. Tuokoon se iloa joko työpaikalle, tai istukoon se seurana auton takapenkillä :-) Vaaleanpunainen on se syy, miksi hän valikoitui Ystävälleni.

Karamellipöllö


Tämä musta pöllö oli ensimmäinen "tilaustyö" josta sain pienen korvauksen. Hän lähti ilahduttamaan erästä pientä poikavauvaa...Vanhemmat kuulemma rakastavat mustaa väriä :-D
Musta pöllö




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)