keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Voihan pöllö!

Päiväni oli varsin erikoinen, sillä vaikka koko viikko on sujunut mukavasti niin tänään keskiviikkona on ollut yhtä tunteiden vuoristorataa. Kirjoitan tästä siksi, että en itsekään huomannut, miksi yht`äkkiä olin aamupäivällä aivan myrtsinä. Ärsyttikö helle minua vai mikä lie? Sen nimittäin huomaa myös pöllöistä. Hah. Niitä tein tänään neljä.

Ensimmäiseksi tein vanhasta retroverhosta Retropöllön. Pidän kuosin mustavalkoisesta kukkaosuudesta, muuten se ei ehkä minua ihan inspiroi. Mutta...Tässä tulos:


Retropöllö

Suoraan sanoen se on parvesta tähän asti rumin. Hän on ihan rähjääntynyt ja jotenkin ihan plaah, mutta tulipahan tehtyä! :-)

Seuraavaksi päätin kokeilla erästä harmaapohjaista kangasta, mikä on hyvälaatuista ja tukevaa puuvillaa ja ostin sen alunperin tilkkutöihin mutta en sitä koskaan niihin ole käyttänyt. Halusin nähdä, miten se toimii pöllössä. Värit ovat kylmän sävyisiä eivätkä nuo värit sovi kotiini minnekään.

GreyLadyPöllö

Pöllöstä tuli kuitenkin ihan ookoo varsinkin tuohon Retroon verrattuna! Punainen silkkinauha tekee hänestä suorastaan Ladyn.

Joo, eli tein nämä kaksi pöllöä ensimmäisessä erässä ja olin jotenkin tyytymätön tulokseen. Äh, ei oikein tunnu kivalta eivätkä pöllöt miellytä silmää. Sitten tajusin! Tein ne sellaisista kankaista mistä en edes pidä, mutta halusin käyttää hyödyksi. EI SE TOIMI! Haluan aurinkoisen pöllön. Haluan elämäniloisen pöllön. Haluan hellyyttävän pienen keltaisen pöllön. Sitten tein tämän:

Aurinkopöllö
No jo näytti paremmalta. Aamun ekat pöllöt menkööt takariviin. Ajattelin lopettaa ompelemisen tähän, mutta jokin sai minut vielä YHDEN ompelemaan. Aurinkoisen, tottakai. Tässä olen myös ajatellut vihreää, rauhoittavaa väriä myös keltaisen rinnalla.

Keltavihreäpöllö
Että tämmöiset pöllöt tänään. Mitä tästä opimme? Tai opin? Täytynee ommella vain iloisista kankaista, sellaisista jotka miellyttävät silmää ja jollaisia pöllömme haluamme olla. Eihän sitä voi muuten tietää, ellei kokeile :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)