lauantai 3. elokuuta 2013

Lauantain tarotit

Huomenta taasen.

Nyt on haikeutta ilmassa. Viimeisiä lomapäiviä viedään. Olemme mökillä niitä viettämässä ja päätin nostaa neljä korttia tälle päivälle.

Lähimenneisyys: Miekkojen 10, TUHO



"mielipuolisuuden pelko, särkynyt sydän, kasaantuneen vihan synnyttämän tuhoavan energian pelko, negatiivinen ajattelu"

Aika paikkansa pitävää ainakin mitää tulee pelkoihin ja negatiiviseen ajatteluun. Olen yrittänyt ajatella positiivisesti mutta vielä enemmän pitää tehdä sen kanssa töitä. Negatiivinen ajattelu kun lisää niin helposti negatiivista ajattelua. No ehkä tämä kortti myös näyttää sen, että sitä on ollut mutta ei ole enää, ainakaan niin paljoa.

Tämä hetki: TORNI



"kauaskantoinen sisäinen muutos, parantaminen, vanha tuhoutuu tehdäkseen tilaa uudelle, hengellinen uudistuminen, itsetuntemus"

Tätä korttia nostan erittäin harvoin. Kohta löydän itseni keskeltä suurta muutosketjua. No ainakin jo työelämään palaaminen on kohdallani suuri muutos, ja se, mitä kaikkea muutosta se taas tuokaan, en vielä tiedäkään.

LÄhitulevaisuus: Sauvat 4, TÄYDENTYMINEN





"täydentyminen, yhtenäisyys, uuden alun mahdollisuus"

Kaksinkertainen muutos. Tämäkin kortti lupaa uutta, vanha on saatava päätökseen että uusi voi alkaa. Hmmm...mitähän tämä nyt tarkoittaa? :-)

Nostin vielä yhden kortin, koska se halusi näyttäytyä minulle. Se on ikäänkuin ajan teemaa.

Lantit 2: MUUTOS



"muutos, transformaatio"

Kolminkertainen muutoksen kortti. Tämä on hyvä tietää, sillä ensisijaisesti intuitioni sanoo että tämä liittyy työhöni. Nyt löydän oikean asenteen palatessani työhön. Voin vähän valmistella itseäni, sillä lomalle lähtöni sisälsi hieman dramatiikkaa pettymysten ohella.

Tämä kortti on myös se kortti, joka katosi ensimmäisestä pakastani. Tämän kortin vuoksi ostin itselleni uudet, toimivat kortit. :-)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)