perjantai 20. syyskuuta 2013

Huomenta kaikille!

Tänä aamuna erityisesti lämmitti uudet kommenttinne kiinnostumisesta tarottien maailmaan :-)

Nostinpa nyt perjantain kunniaksi taas yhden teemakortin.

TEMPERANCE


Kuvassa valkoinen kissa vapauttaa kultakalan lampeen. Sateenkaari paistaa taustalla, se on tullut sateen jälkeen esiin. Kurjenmiekat kukkivat ja lammen väri on kirkasta. Tunnelma kortissa on valoisa ja päättäväinen. En voi sille mitään mutta mieleeni tulee väkisinkin terveelliset elämäntavat. Kävin tänään nimittäin vaa´alla ja jottain tarttis tehrä. ( Sinänsä "tylsä" aihe, mutta uskomattoman paljon se ajatuksissa on. ) Tarvitsen taas sen sysäyksen jatkaa jatkaa ja jatkaa. Onko tässä kuvainnollisesti kermakakku jota jo eilen suunnittelin heittäväni roskiin? Tämän lisäksi aamun lehdestä luin että sokeri on yhtä pahaa huumetta kuin tupakka, alkoholi tai huumeet. KAMALAA! Taidan olla sokeririippuvainen :-) Toisaalta tämä voi olla merkki siitä, että nämä energioita kahlitsevat pakkoajatukset laihduttamisesta kannattaa vapauttaa viemäriin ja etsiä hyvä olo ja painon pudotus muuta kautta. Ikäänkuin vahingossa. Sateenkaaren alla. Niin mulla on ennekin tapahtunut... Nyt vielä viralliseen tulkintaan:

"Bringing together all the right things at just the right place. This is a magical kind of balance, more complex than just mixing equal parts."

2 kommenttia:

  1. Jotain tässä vapautetaan, jotain joka on ollut oleellista ja tärkeää, mutta VAPAUS on minusta tämän kortin sanoma. Mistä sitten vapaaksi, se on sinun mietittävä.

    Kun aiheen valitsit, niin kerronpa vaan kuinka paljon vapaammaksi ja ihanammaksi olo on tullut, kun olen päässyt vapaaksi ruumiin vaatimuksista, eli olen saanut aika paljonkin painoa pois. Syömällä herkullista sosekeittoa, salaattia, kasviswokkeja...juuri niitä mistä tykkään ja jättänyt hankkimatta kotiin sellaista, mikä ei ole minulle hyväksi. Tämä on ollut sellainen parin vuoden juttu, ei mikään kuuri vaan uusi elämäntapa ja olen todella onnellinen tästä.

    Mitä sanot muuten ZEN-tarotkorteista. Näin tuolla antamassasi linkissä tosi kauniit. Niissä oli kyllä aika vähän erilaisia vihjeitä. Ovatko ne erilaiset , kuin esim. sinun korttisi? Voi hitsi kun tekisi mieli tehdä omat, mutta miten osaisi tehdä kaiken tarvittavan. Onko jokin kirja, jossa kerrotaan, mitä kaikkea tarvitaan...

    VastaaPoista
  2. Hei! Zen- tarotkortit annoin kerran eräälle ystävälleni. Hän kyllä pitää niistä paljonkin. Ovat ne varmaan erilaiset, kuin Crowleyn kortit, mutta tärkeintä onkin että ne sopivat sinulle. Kyllä hänkin niistä pitää, minulle ne taas eivät sopisi.
    Ihanaa kuulla että voit hyvin. Huomaan itsekin, että kaikki ruoka ei ole hyväksi, silti sitä vain ostaa tai syö. Etsin parhaillaan motivaatiota tähän muutokseen :-)
    Tarot-korttien tekeminen on valtava työ. Tarot- kirjallisuudesta näet, mitä kaikkea pakkaan kuuluu. Iso arkana ja pieni arkana sekä hovikortit. Hovikortit vaihtelevat pakoittain, ne eivät ole kaikissa samoja.
    Siinä olisi kyllä projektia kyllikseen :-)
    Marita Liulia on tehnyt valokuvista tarot- kortit. Ne ovat myös kiehtovat ja vähän erilaiset...
    Suosittelen lämpimästi etsimään mukavaa kirjallisuutta ja etsimään tietoa taroteista :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)