keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Keskellä keskiviikkoa!

Huomenta!

Minun pitää nyt tehdä elämäni yksi tärkeimmistä päätöksistä. Tein seitsemän kortin kuvion, mutta en valitettavasti pysty sitä tässä jakamaan. Tärkeintä lienee kuitenkin, että kuvio päättyi korttiin: KOHTALO.
" Olet nyt valmis elämäsi ihmeeseen..." Hmm....ehkäpä minun pitää siis ottaa pieni riski ja lopettaa jahkailu :-)

Näissä tunnelmissa nostin itselleni kolme päivän korttia tyyliin Pagan Cats.

Lähimenneisyys: Sauvojen Kuningas

Kuvassa komea punatabby kissa makailee majesteetillisen laatikon päällä, joka on kuvitettu Leijonan kuvilla. Tästä tulee mieleen oma kissani joka ehkä odottaa jotakuta? Tai hän katsoo minua? Joka tapauksessa hän tietää oman arvonsa ja makailee keskellä savannia. Minun pieni leijonani.

"Someone who has authority, makes decisions, or is a professional in areas concerning will, inspiration or passion."



Tämä hetki: Maljojen 9.


"Happy Home."
 
Kotona on ihmisen ja kissan ja miksei koirankin hyvä olla. Pöytä on katettu ja kissaneiti makailee maljojen edessä punaisella patjallaan. Onkohan nämä voittomaljoja? Vai onko tulossa juhlat? Hyvät energiat virtaavat... 

Lähitulevaisuus: Voima

Kuvassa valkoinen kukitettu kissa alistaa Sharpei- koiraa. Olettaisin että koira on sharpei. Muratti kukkii taustalla ja äärettömän symboli on kirjoitettuna kiviseinään. Tunnelma on valoisa, ehkä keväinen ja kepeän optimistinen. (Tulkinnan lukiessani tajusin että tämä kaiketi liittyy tänään työhöni. Ihan selvästi!!!

"Using calm, quiet, gentle control to change the course of a situation that could easily get out of hand by redirencting the powerful energies at play."



Valoisaa keskiviikkoa teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Se että sinulla on kotona kissa, varmaan vähän sekoittaa ajatuksiasi, koska minusta se olet SINÄ joka näissä korteissa kissana makoilet, tai mitä milloinkin. Sinulle kaikki tulee tapahtumaan. No, kyllähän sinä sen tiedät :-)

    Mitähän jännää tapahtuu. Ainakin nautinnollisesti makoilet leijonajalustalla ja sinut on kukitettu ja koira armollisesti palvelee sinua. Vain itse tiedät, mikä ja kuka koira on...

    Hyvää keskiviikkoa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suorastaan nerokasta! Totta, minulla pyörivät nyt vain kissat päässä ja onhan se rakas harrastukseni...mutta tuo on suorastaan mainio oivallus, että se olenkin MINÄ! Miten nuo Paganit voikin sekoittaa pään noin...? Ehkä se on niiden tarkoitus ;-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)