lauantai 21. syyskuuta 2013

Mandalahaaste 33: SALAISUUS

"Mandalan 33 aiheena on SALAISUUS

Nyt ei ole pakko kaivaa luurankoa kaapista, vaan voit tehdä mandalan haaveista ja salaisuuksista, joita vaalit syvällä sisälläsi. Mitä odotat elämältä, mitä toivot tapahtuvaksi, mitä piilottelet taskussasi muilta piilossa, tai mikä on yllättänyt sinut itsesikin?"





Kuva on visuaalisesti hyvinkin TYLSÄ, mutta ajatusta tässä on.

Oma Salaisuuteni on Tarot- kortit. Katselen ja tulkitsen niitä välillä päivittäin, välillä harvemmin. Vain lähimmät ystäväni tietävät, missä mittakaavassa tulkitsen ja että yleensäkin tulkitsen kortteja. Tarot- kortit näyttävät meille koko elämän kirjon. Keskellä on KOHTALO, sillä se loppujen lopuksi määrää kaiken. Tarotit tietävät senkin.

Tarot- korttien käyttö on vähän niinkuin mun juttu. Se on oma pikku salaisuuteni, kuten tämä anonyymi bloginikin, mitä olen päivittänyt viime aikoina taas ahkerasti. Esimerkiksi kukaan työpaikallani ei tiedä, mikä witch sisälläni piilee. Ja nautin todella paljon siitä, että voin kirjoittaa korteista vaikka joka päivä. Luki juttujani joku tai ei.

7 kommenttia:

  1. Hieno idea mandalaksi. Mandalahan on juuri itsen tutkintaa ja tulkintaa monin eri keinoin.
    Sinun mandalaasi liittyykin monta salaisuutta. Kiehtovaa!

    VastaaPoista
  2. Kiehtova Tarot-Mandala! Harva osaa tulkita!

    VastaaPoista
  3. Yksinkertaisesta kaunis tarotmandala :)

    VastaaPoista
  4. Tarot-kortteja olen joskus nostanut itsekin, mutta tulkinnat jätän osaajille. Mandalana tämä on jännä ja rohkea juttu siinä mielessä, että paljastat oman salaisuutesi, mutta tässä, mitä nyt näemme, on salaisuuksia joita emme voi tietää.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteistanne. Mandala sinänsä on minulle varsin vieras asia. Yritän tutustua asiaan :-) Tarotit ON mielenkiintoinen ja kiehtova juttu, ja myös vaikea. Välillä sitä innostuu tulkitsemaan enemmän ja välillä kortit eivät kiinnosta yhtään. Vaikeaa se on, eikä varmaan koskaan ole "valmis."

    VastaaPoista
  6. Harmi ei näytä salaisuutta Minulle, vaan kysymysmerkin.

    Tulen uudelleen toiste, kunhan saisin näkymisen toimimaan.

    VastaaPoista
  7. Pikku salaisuuksia on kiva pitää itsellään. Tarot-korttien tulkitseminen on varmaan mielenkintoista, kortit ainakin ovat kauniita.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)