lauantai 21. syyskuuta 2013

Muikeaa lauantaita!

Huomenta!

Aamukahvin äärellä on hyvä nostaa viikonlopulle kortit.

Lähimenneisyys:

TÄHTI




Tähti on tietyllä tapaa levon ja parantumisen kortti. Tässä kuvassa tosin on öinen tunnelma ja ihan kuin pieni musta kissani touhuilisi siinä omiaan. Kynttilät palavat ja osa on jo sammunu ja tunnelma maaginen. Tähti kuitenkin valaisee elämäämme, myös öisin!

 

"Guidance, serenity, and hope that is soft, gentle, and yet amazingly powerful. Refreshment, cleansing, healing and renewed faith are at hand."

Tämä hetki:

KOHTALO



Kaksi suurta arkanaa heti alkuunsa. Kohtalo puuttuu peliin. Päivä näyttää mitä se tuo tullessaan. Kortissa on geometrimainen kellaritunnelma. Kissakin on "korvaton" enkä muista nyt rodun nimeä...Hän pyörittää kohtalon pyörää. Olemme odottavalla kannalla.

"The wheel of life is spinning and where it will land is uncertain. Those who are centered will feel the effects less than those who cling to the edge."

 
Lähitulevaisuus:

MALJOJEN 6




Padan edessä emo ruokkii poikastaan. Onkohan tässä nyt oma pieni tyttöni joka nauttii ravintoa ja voimistuu, jotta jaksaa matkustaa meille? Emo pitää huolta pennustaan ja maljoissa kukkivat kukkaset. Äidillisyyttä, rakkautta ja huolenpitoa.

"Happy Memories"

1 kommentti:

  1. Nämä ovat mielenkiintoiset kortit siitä, että näissä on niin paljon yksityiskohtia ja tulkittavaa. Kiinnostavaa :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)