maanantai 30. syyskuuta 2013

Viikon aloitus

Huomenta!

Uusi viikko aluillaan. Olkoon se paljon parempi kuin edellinen.

Nostin Bohemian Cat`s teemakortin. Sieltä tuli The Hermit.

Harmaa kissa on ylellisen tuntuisessa purppuraisessa viitassaan öljylamppu kädessä. Hänellä on keppi kädessään, onko siinä Gerberos vai Anubis? Jokin tuttu symbolieläin kuitenkin. Viikonloppuna olin erakko. Ehkä se jatkuu vielä tänäänkin. En tiedä. Katsotaan.

"Introspection
A mental or spiritual quest
Meditation
A deliberate withdrawal from the world thinking deeply and carefully
the passing of time, and the wisdom that comes with it"

Tämän jälkeen nostin vielä pienen kolme korttia tutusta ja turvallisesta Thoth- pakasta.

Lähimenneisyys: Maljojen 6: Mielihyvä

Kortissa on lämmin tunnelma ja kaikki kuusi maljaa ovat ikäänkuin puhjenneet kukkaan. Lähimenneisyydestäni en kyllä nyt keksi mitään mielihyvään viittaavaa, kaikkea muuta.

"Nauti itsestäsi ja elämästäsi, ennen kaikkea myös tunteistasi, eroottisuudestasi, seksuaalisuudestasi. Harjoittele nauttimisen taitoa!" 
Vahvistuksena vielä: "Olen nyt valmis kohtaamaan kumppanin, jonka kanssa voin kaikilla tasoilla jakaa rakkauden ilot." 

Tämä hetki: Sauvojen Kuningatar

Tämä kortti on eräs suosikkikorteistani. Pois pimeydestä, valoon. Se kuvastaa minua. Uskon että viikosta tulee valoisampi ja paljon parempi kuin edellinen. Myös minä aion olla sellainen. Valoisampi ja jälleen kerran...vahvempi.

"Tarina kertoo että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteestaan täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskean ja leijonansa leopardin. Leopardin mustat läikät ovat menneisyydessä vallinneesta pimeydestä."

"Olet säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta"

"Hyväksy syvältä ravistelevat, ehkä tuskallisetkin elämänmuutokset. Niidenkin tehtävänä on viedä sinua lähemmäksi sisäistä täyttymystäsi."


Lähitulevaisuus: Erakko

Mielenkiintoista sikäli, että päivän teemakorttikin oli erakko toisesta pakasta. Ilmeisesti ympärilläni vallitsee vahva energia, joka viittaa erakko- korttiin. Kuvassa kumaraselkäinen erakko kävelee kristalli kädessään ja se valaisee laajasti ympäristöä. Kolmipäinen Gerberos- koira on kannoilla. Eniten erakkomaisuutta tällä hetkellä koen ehkä työssäni, vaikka en tee töitä koko aikaa yksin, niin tunnen silti olevani erakko siellä porukassa. Ja olen tehnyt itsestäni siellä erakon. Yksin työskentelystä olemme myös puhuneet yleisellä tasolla. Työskentelevätkö erakot yksin?

"Hyväksy yksinäisyytesi! Älä ole sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät ymmärrä sinua ja jotka mieluummin näkisivät sinun olevan samanlainen kuin muut. Jos satut tapaamaan viisaan johtajan tai opettajan, ole hänen läheisyydessään.

Onko elämässäsi tällä hetkellä yhtään ihmissuhdetta tai tilannetta, jotka jotenkin kaipaisivat ratkaisua?

Nautin yksinäisyydestäni. Voin lakata olemasta yksin milloin vain."

Leppoisaa ja parempaa viikkoa teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Yksinolo ja hiljaisuus on minulle tavallista ja mieluista, mutta silti yksinolo on saatava valita itse. Taiteilija on aina yksin, sen olen joutunut huomaamaan. On uskallettava tehdä omanlaistaan työtä, vaikka yksinäisyys kurkkii nurkan takaa.

    Olen varmaan ollut joskus erakkona tai vuohipaimenena korkealla vuoren rinteellä, koska aika ajoin kaipaan sitä maisemaa ja rauhaa.

    Olet vielä niin nuori, että on pakko olla jollakin tavalla työelämässä mukana. Siellä on vaikea olla, jos ei kuulu joukkoon. Ihmiset pelkäävät erilaisuutta. On oltava rohkea, jos aikoo olla oma itsensä. Sinä olet rohkea.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)