keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Keskellä viikkoa. Very Soon.

Huomenta!

Päivän teemakortti on Miekkojen 7:



Tämä kortti on tullut viime viikolla viimeksi - muistaakseni. "Sama tilanne" siis jatkuu. Enkä voi sille mitään, että minun on todella helppo samaistua tuohon isoon kissaan, joka nukkuu pedillään ja hiiret hyppivät silmille. Tämä kuvastaa siis työpaikkaani. Hui. Pelkään että katkeroidun ja menetän ilon tehdä tuota työtä. Ehkä se on osittain jo tapahtunut. Olisikohan aika vaihtaa työpaikkaa?

"Someone has taken something."


Bohemian korteista minulle nousi Maljojen 9:


En voi sille mitään, mutta kuva saa minut jotenkin hymyilemään. Olemme maalla, keittiössä tai tallituvassa ja harmaavalkoinen kollikissa on juonut maljoja tyhjäksi ja nuolee huuliaan. Ehkä on puolivälissä, tai on juuri lopettanut? Avattuja kolpakkoja on toisella puolella, täysinäisiä toisella puolen. Ilme ei ole kyllä mikään iloinen, ehkä pidemminkin tuumaileva ja totinen.

"Pleasure from good, basic things
Simple contentment and happiness
Satisfaction and well- being Straight- forward enjoyment."



Lopuksi vielä tervehdys Yksisarvisilta, joka muuten on eräs voimaeläimeni.

VERY SOON



Very Soon – Hyvin pian

"Rukouksistasi on tulossa totta hyvin pian. Ei siis ole syytä kiirehtiä eikä etenkään huolehtia. Pyyntösi toteutuvat juuri oikeaan aikaan eikä yhtään myöhemmin. Kaikki palapelin palaset tulevat loksahtamaan oikeille paikoilleen ja tulet olemaan tyytyväinen tulokseen.  Kortti pyytää sinua uskomaan ja pitämään kiinni toivosta. Odotellessasi anna energiaasi positiivisiin tekoihin, jotka voivat edesauttaa pyyntösi toteutumista."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)