keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Mandalahaaste 35. KESKUS

"Mandalan 35 aiheena on Keskus. Lähtöpiste. Keskity keskiöön. On valintasi sitten mikä tahansa, niin aloita keskeltä. Tee keskuksesta erottuva, niin että jokaisen silmät heti siirtyvät sinne. Sinä pystyt siihen kyllä. Jostain se signaali tulee ja siinä se sitten on. Luota intuitioon."

Mandalan keskuksena on musta ruusu. ( Taidan olla ruusujen ystävä vrt. muut kollaasit ;-) ) Koska arastelen selvästi kynään/ siveltimeen tarttumista, keksin tämmöisen korumandalan. Helmiä, mustia ja valkoisia ja mustakultainen silmikko, korvarenkaat...naisellista ja ihanaa.

Black Rose

10 kommenttia:

  1. Hieno, naisellinen, mystinen ja salaperäinen! Mandalasi saa aistimaan tuoksunkin nenääni, vanhaa pitsiä ja mausteista parfyymiä!

    VastaaPoista
  2. Musta ruusu on minulle mystiikan ja salaperäisyyden hieno kukka. Ruissalon kasvitieteellisessä puutarhassa olen nähnyt mustia ruusuja koko penkin ja ne olivat uskomattoman kauniita.
    Kaunis on sinunkin ruususi mandalan keskellä ja antaa kiehtovan leiman koko mandalalle. Kauniisti rytmitellyt korut, helmet, antavat valoa ja tunnelmaa. Naamio on samaa sukua kuin musta ruusu. Nämä kaikki kun poimii ylleen, niin naamiaiset voivat alkaa.
    Tällainen rekvisiitta ja materiaali mandalassa kertoo, että et halua kertoa meille kaikkea, vaan vetäydyt vähän kuin naamion taakse. Se on sallittua ja jopa kiinnostavaa.
    Kaunis mandala ja hienosti oivallettu!

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Mandalaa oli kyllä ilo tehdä :-) Juuri kaikesta tuollaisesta minä pidän ;-)

    VastaaPoista
  4. Tämähän on tosi salaperäinen ja upea mandala. Ihan sinun omaa tyyliäsi ja kuvastaa hyvin mystistä maailmaasi - tai ainakin siihen suuntaan :) Oikeita mustia ruusuja en ole koskaan nähnyt, edes kukkakaupassa.

    VastaaPoista
  5. Paljetteja, koruja, glamouria, kaikki verhottuna mystiseen naamioon, musta ruusu luo eleganssin tunnelman. Juhlat voivat alkaa!

    VastaaPoista
  6. Hienosti olet mandalan rakentanut, sopivan mystinen ja salaperäinen! Musta ruusu on kuin kruunu.

    VastaaPoista
  7. Oi tämä on todella kaunis mandala. Pidän tosi paljon. Mystinen ja naisellinen.

    VastaaPoista
  8. Erilainen ja hyvin naisellinen, ehkä siinä oli ripaus Hallowen-tunnelmaa ja naamiaistanssiaisia:) Minusta on kiva että erilaiset metodit vaihtelevat näissä mandalanluomisjutuissa, itsekään en mieluusti kuvataiteile tai piirrä, myös kuvankäsittely on ihan lapsen kengissä.. tässä näen vähän varovaisuutta rohkeudesta huolimatta, mutta se juuri tuo ripauksen sitä jotakin:)

    VastaaPoista
  9. Muistelin jättäneeni tänne kommentin jo mutta eipäs olekaan! Naisellinen mandala, kaunis ja salaperäinen!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)