tiistai 22. lokakuuta 2013

Tiistai- aamua!

 Huomenta!

Tänä aamuna kolme korttia Thoth- pakasta.

Lähimenneisyys: MIEKKOJEN 5, TAPPIO

Tämä kortti ei tullut yllätyksenä. Eilinen oli iltaa lukuunottamatta hyvä päivä. Taas tuntuu sisältä siltä, että olisin ontto.

Tämän kortin nostaminen merkitsee sitä, että olet nyt valmis ymmärtämään tappion pelkosi. Pelko on luonteeltaan irrationaalista - se ei välttämättä heijasta todellista tilannetta. Tiedostamalla tämän voit vapauttaa kaiken sen energian, joka on ollut sitoutuneena pelkoosi. Jos pelkäät huomatessasi, että en enää hallitse asioita, muista että tunne asioiden hallitsemisesta on vain harhaa. Pelkojesi näkeminen, ymmärtäminen, hyväksyminen sekä niistä irti päästäminen vapauttaa sinut.
"Hyväksyn pelkoni ja päästän niistä irti."

Tämä hetki : LANTTIEN 10, RIKKAUS


Olet vetänyt puoleesi ne kaikki ihmiset, jotka ovat osa elämääsi. Olet itse luonut jokaisen tilanteen ja luot itse myös oman todellisuutesi. Sinulla olevalla yltäkylläisyydellä voit tehdä, mitä itse haluat. Vastuu on sinun. Hyvinvoinnillasi ei ole loppua!
" Olen sisäisesti ja ulkoisesti rikas ja vapaa. Nautin kaikesta kiitollisena ja antaumuksella."


Lähitulevaisuus: LANTTIEN 8, VAROVAISUUS



Se mikä sinussa on puhkeamassa kukkaan, on harvinaisen kaunista ja herkkää. Anna sille sen tarvitsema suoja ja vahvistus. Sinun ei tarvitse pakottaa mitään! Kaikki kehittyy oikealla ajallaan.

-herkkyys, hellyys, toisen huomioiminen, rakastava huolenpito, sisäinen ja ulkoinen kukoistaminen-
Oma aika ja rauha on teille kummallekin välttämätöntä, jotta suhteenne voisi kukoistaa. Suotko sitä itsellesi ja kumppanillesi?
Huolehtikaa, ettei kukaan pääse häiritsemään teitä ja viettäkää koko päivä keskittyen ainoastaan toisiinne.

"Antaudun elämälle ja luotan rakkauteen."

1 kommentti:

  1. Pelko on kyllä kummallinen kaveri. Se hiipii salaa sisuksiin ja valtaa sieltä tilaa enemmän ja enemmän, vaikka ei olisi mitään syytä.
    Onneksi pelko on menneisyyttä ja kortit lupaavat parempaa edessä päin. Luottavasti ja rauhallisesti huomiseen!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)