torstai 3. lokakuuta 2013

Torstaita.

Huomenta!

Pagan Catseilla aloitetaan tämä päivä. Intuitioni kehotti nostamaan kolme korttia. Sinänsä mielenkiintoinen yhdistelmä tulikin.

Ensinnäkin olen aikaisemminkin nostanut sotapoikia peräkkäin, siis ne ovat tulleet pareittain tai jopa kolmin kappalein pöydälle. Tässä pöydässä on mukana myös ässä, mutta kiinnitän huomiota siihen, että jokaisessa kortissa kissa on YKSIN. YKSIN YKSIN YKSIN. Yksin riittää.

Lähimenneisyys: Sauvojen Ässä.

Suosikki- korttini, joka lupaa voimakasta toiminnan energiaa. Saan paljon aikaiseksi. Kuvassa punatabby kissa istuu puussa, joka on alkanut viheriöimään. Olettaisin että kissa on lämmöllään ja energioillaan saanut puun kukkimaan, sillä sehän on melko kuollut varresta katsottuna. Taustalla näkyy juuri sitä alavaa vihreyttä, missä silmäni, mieleni sekä myös sieluni lepää. 

  "An opportunity to take a fresh, new, exciting action."

Tämä hetki: Lanttien Sotapoika


Kuvassa kissa on leikkisällä päällä taikapallonsa kanssa. Ympärillä viheriöi ja edessä on voikukkapeltoa. Kissalla on vähän villiintynyt ilmekin. 

"Someone who is learning something about the physical world, resources or finances"

 Lähitulevaisuus: Maljojen Sotapoika

Valkoinen kissa istuskelee lammen äärellä ja katselee maljaan laitettua kalaa. Se taitaa olla saalis. Kukat kukkivat lammessa ja tunnelma on seesteinen, rauhallinen. Kaikki on hyvin.

"Someone who is learning something about the physical world, resources, or finances."

2 kommenttia:

  1. Pakkohan näitä on päästä itsekin opiskelemaan ja jotenkin kokeilemaan. Ostin Huutonetistä Marita Liulian kirjan...jospa jostain vielä löytyy mieleiset kortit. itse tekisi mieli tehdä, mutta en ainakaan vielä osaa...

    VastaaPoista
  2. Marita Liulialla on mielenkiintoiset tarot- kortit, valokuvatut sellaiset. Olen monesti lainannut kirjastosta Liulian kirjaa, mutta itselläni sitä ei (ainakaan vielä) ole. Kirja on selkeä ja ainakin koska minua kiehtoo valokuvaus jo sinänsä, niin on todella inspiroivaa nähdä, miten ja millä tavoin hän on kuvannut ne kaikki kortit ja mitä hän on halunnut korostaa niissä jne. Onnea valitsemallesi polulle!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)