maanantai 4. marraskuuta 2013

Maanantain Maljat

Huomenta!

Päätin nostaa alkuviikkoon vain yhden teemakortin kahdesta eri pakasta. Sain pöytääni kaksinkertaisen Maljojen Neljän. Upeaa :-)




Ensimmäiseksi halusin katsoa kauniita Bohemian Cats- kortteja. Sieltä tuli tämä raukea, lepäävä kissa puun alla, maljat kumottuina. On sunnuntai, eikä kiire minnekään.

"Ennui and depression, boredom with everything refusing to count your blessings, feeling disengaged and listless, being sickened by excess."

Toivottavasti tästä ei tule noin melankolista meininkiä, mitä virallinen katsanto antaa ymmärtää. Olen kyllä ehkä kokenut tuota kaikkea, mutta en haluaisi.





”Rakkaus, hellyys, huolenpito, tunteiden rikkaus. Saat paljon rakkautta ja kiintymystä osaksesi. Nauti siitä tulematta silti riippuvaiseksi. Vaarana on, että tunteet alkavat elää aivan omaa elämäänsä. jos kohtuus lentää taivaan tuuliin ja tunteet vievät tiedostamattamme, selkeä vaaleansininen taivas tummenee ja menettää kirkkautensa. Läheisyys perheesi tai muiden sinulle tärkeiden ihmisten kanssa antaa sinulle paljon lämpöä ja turvaa. Pidä kaikissa läheisissäkin ihmissuhteissa huoli omasta vapaudestasi!"




Väkisinkin tässä tulee mieleeni nyt parisuhteeseeni liittyvät asiat. Toki muutama vapaapäivä töistä on takana, mutta silti. Ne asiat tässä tuntuvat pohdituttavan...
Valoisaa alkuviikkoa teille kaikille!!!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)