sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Pyhän toinen pyhä




Huomenta!


Eiliselle olisin nähnyt Kohtalonpyörän pyörähtävän, sillä niin erikoinen päivä oli. Päivän suunnitelmat menivät täysin uusiksi, mutta ei oikeastaan yhtään hullumpaan suuntaan. Miekkojen Tappion vaikutus lähimenneisyydessä vaikutti yhä...

Nyt kaipaan taas Thoth- pakkaani. Nostan yhden kortin tälle päivälle. Yhden teemakortin. Se on

TORNI

"kauaskantoinen sisäinen muutos, parantaminen, vanha tuhoutuu tehdäkseen tilaa uudelle, hengellinen uudistuminen, itsetuntemus"

" Jäykistyneet ja ahtaiksi käyneet rakenteet on hajotettava ennen kuin menestys ja täyttymys voivat tulla elämääsi. " Oletko valmis katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin silmin?

 Tämä koskee myös parisuhdettani. Sisäisitä, kangistuneista toimintamalleista pitänee päästää irti, jotta itse voit kasvaa ja saavuttaa uutta. Vaikka elämä olisikin kaoottista hetken, se rauhoittuu kyllä. Iloitse siitä että sinulla on kumppani vierelläsi tätä kaikkea varten. Vaikka itse muututkin, et voi muuttaa kumppaniasi. Sen sijaan voit näyttää hänelle miten muuttuminen kohti uutta on mahdollista... Täytyypä sanoa että todella vaikea kortti minusta tämä torni on tulkita.

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)