keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Unicorn Christmas Calender 18

Joulun symboliikkaa: TÄHTI


Öisellä taivaalla loistavien tähtien kiertoliike Pohjantähden ympäri on tehnyt niistä kosmisen järjestyksen vertauskuvan. Lisäksi niihin liittyy mielikuva ylhäältä tulevasta valosta. Monissa mytologioissa tähdet käsitetään taivaalle nostetuiksi vainajiksi. Juutalaisen kosmologisten spekulaatioiden mukaan jokaista tähteä vartioi sen enkeli. Tähtikuviot olivat harmonisesti yhdessä työskentelevien taivaallisten henkien ryhmittymiä.

Jumalan äiti Maria on kuvattu seisomassa kuunsirpillä. Hänen päätään ympäröi pyhimyskehä ja sitä tähtikruunu. Tähtien valtaisa lukumäärä on vertauskuva Abrahamin jälkeläisten määrästä, jota kukaan ei kykene laskemaan. Tunnetuin Raamantun tähti on Betlehemin tähti, joka johdatti kolme tietäjää Jeesuslapsen seimelle. Se kuvataan tavallisimmin kahdeksansakaraisena.

YKSISARVISTEN OSUUS: SIUNAUS

Kun pyydät yksisarvisia käyttämään sinua niiden siunausten kanavana, ihmeitä voi tapahtua. Tämä kortti muistuttaa sinua siitä, että säteilisit yksisarvisten siunauksia ympärillesi ja huomaisit sen, mitä elämääsi järjestyy.

Voimalause: Lähetän tänään yksisarvisten siunauksen kaikelle ja kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)