tiistai 18. helmikuuta 2014

Taikakuvat haasteblogi: TAULU

Osallistunpa pitkästä aikaa taulu- haasteeseen.

"Haaste 14. Taulu

Nyt on taas uusi haaste ja aiheena on: Taulu

Valitse kotoasi yksi taulu, kuvaa se ja laita blogiisi.

Linkitä taulusi Taikakuvien kommenttilaatikkoon, niin tiedän tulla katsomaan tauluasi. Linkitän sitten postauksesi Taikakuvien Osallistujalistaan.

Kirjoita taulusi tarina, mitä siitä tiedät ja haluat meille kertoa, esim, kuka maalannut, miten olet sen saanut, tai mistä ostanut ym. mitä haluat kertoa taulustasi.

Ota haaste vastaan ja ilahduta meitä omalla taulullasi.

Haaste on voimassa ensi sunnuntaihin 23.02. asti."



Taulu on minun piirtämäni joskus yli 30 vuotta sitten. Se on vahaliitutyö. Tämä taulu on oikeastaan kaiken sen keskiössä, miten minusta tuli kissaihminen ja miten kissat liittyvät vahvasti elämääni. Tämä taulu antaa myös perusteita sille, miksi Bohemian ja Paganin kissatarotit vetävät minua niin puoleensa.

Taulu on ripustettu keittiön seinälle, ja kuten huomaatte se on valitettavasti jopa valahtanut kehyksien sisällä. Kuvassa on kuitenkin ensimmäinen kissani Nöpö. Nöpö ei kylläkään ollut tuon värinen, mutta osasin piirtää sen tuon värisenä :-) Muistan miten noita jalkoja oli vaikea piirtää. Kissa muistuttaa selvästikin tyttökissaa, ripset ovat kauniit ja silmät kiiluvat vihreät.

Vasemmalla alakulmassa on sotkua, kun yritin kuvankäsittelyllä peittää omaa nimeäni, jonka tietysti olen saanut puolittain mahtumaan tuohon alakulmaan. Mustalla vahaliidulla tietenkin.

Taulu on minulle rakas ja symboloi rakkauttani kissoja kohtaan.

4 kommenttia:

  1. Tosi kaunis on rakas taulusi ja suloinen kisusi Nöpö. Kiitos kun kuvasit ja kerroit taulusi tarinan, siinä on herkkyyttä. Kiitos kun osallistuit haasteeseen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi mukavasta haasteesta :-)

    VastaaPoista
  3. Taulun Nöpö on luonnikkaan näköinen , olet tuonut esille hänen luonteensa :)
    Se kertoo kiintymyksestä kissaaan.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)