maanantai 21. huhtikuuta 2014

2. Pääsiäispäivä

Huomenta!

Pagan Catseilla jatketaan. Eilinen päiväni sisälsi pienen pettymyksen, mutta uskon että kun toinen ovi sulkeutuu, toinen avautuu...

Katsotaan miltä tänään näyttää! Ilma on ainakin kuin morsian. Lintujen laulu kuuluu sisälle asti eikä aurinko säästele säteitään.

Lähimenneisyys: SAUVOJEN 3.

Taas katsotaan kauas. Kortti on selkeää jatkumoa eiliselle, sillä eilen nostin saman kortin eri pakasta kuvastaen lähitulevaisuutta. Nyt se on jo lähimenneisyyttä. Kortissa kissa katsoo kaukaisuuteen ja pienet kaarnalaivat seilaavat laineilla. Kolme lippua symboleineen roikkuvat kauniisti sauvoissa. Väri on syksyinen, oranssi, ehkäpä tunnelmaltaan jopa kuiva ja kuuma.

Actively waiting for your plans to bear fruit.

Tämä Hetki: SAUVOJEN 4.

Varsin loogista, kolmosesta neloseen. Jos suunnitelmani kantavat hedelmää, tulos on tämä: Ihanainen perhepiknikki ystävien kanssa. Mukana ovat niin isot kuin pienet ja kaikilla on hyvä olla.

"Celebrating the achievement of a shared goal."

Lähitulevaisuus: MIEKKOJEN 8.

No niin, siihenkö se aurinkoinen sitten päättyi? Huomiseen työpäivään? Kortissa on varsin pelottava tunnelma, sillä kissa on puussa silmät sidottuina ja mihin hän hyppääkään on puunrunko miekkojen ympäröimänä. Hänen pitää siis yrittää hypätä mahdollisimman kauas!
"A precarious situation"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)