keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kortit keskelle viikkoa

Huomenta!

On aika taas tehdä pikakatselmus, miltä kaikki nyt näyttää...

Lähimenneisyys: Lanttien Prinssi
 


Lanttien prinssi kuvaa kukkimista ja pölyttämistä.

Maallista rikkautta, vahva nuori mies…Geometrisyyttä, ehkä vähän asiallisuutta ja kylmyyttä. Tunteita ei niin vain näytetäkään.

”Rakenteiden, muotoilun, arkkitehtuurin hallinta, järkkymättömyys, harkitsevuus, meditaatio, fyysinen toimeiliaisuus.”
 
"Nyt on aika toimia. Jos toimit, koet merkittäviä asioita. Minkälaisesta tekemisestä pidät? Mikä auttaisi sinua ymmärtämään paremmin itseäsi? Etsi jokin luova liikuntamuoto, josta iloitset ja nautit."
 
Löydän työn, josta nautin ja joka tyydyttää minua.
 
Mielenkiintoinen kortti. Luovaa liikuntaa tilaukseen ja toisekseen tuo työkorttikin pitänee kääntää. Tavoitteenani on, että vuoden loppuun mennessä olen töissä.
 ***
Tämä hetki: Aikakausi

 -arvostelusta luopuminen, syvä ymmärrys ja hyväksyminen, suurempien yhteyksien löytäminen, viisaus, rehellisyys-

"Luotan jumalalliseen johdatukseen"


Sinut haastetaan hylkäämään oma kapea katsantokantasi ja ymmärtämään asiat laajemmasta näkökulmasta. Kun olet tajunnut suurempien aikavälien, maailmankausien, ja muiden yhteyksien olemassaolon (mihin olet yhä valmiimpi), tarkastelet asioita entistä useammin sellaisina kuin ne ovat arvostelematta niitä.

***

Lähitulevaisuus: Miekkojen Prinsessa
-avoin keskustelu, mullistavat muutokset, ristiriitojen kohtaaminen luovalla tavalla- pilvistä selkeyteen- mielialojen hallinta- kapina-

"Ajatuksesi ja näkemyksesi saattavat ajoittain tuhota "pyhiä alttareita". Älä anna itsesi hautautua ilmassa lentäviin jätöksiin. Älä anna mielialojesi saada valtaa itsestäsi. Ole uskollinen todellisille ihanteillesi."

" Olen valmis ottamaan riskejä."
"Kapinani on positiivista, rakentavaa ja luovaa."


Miekkojen Prinsessa nousee pöytään usein peräkkäisinä ajanjaksoina useaan kertaan. Hän siis viipyy aina jonkin aikaa, kun tarve on.

Suloista keskiviikkoa Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)