sunnuntai 17. elokuuta 2014

7 kortin kuvio

Huomenta!

On taas aika katsoa tarot-korteista hieman syvällisemmin tätä tilannetta. Seitsemän kortin kuvio vastaa kysymykseen: Mitä pitäisi tehdä?

1. Menneisyys tai se, mikä on juuri päättymässä

MIEKAT 8. HÄIRINTÄ
 

Tästä kortista en ole ollenkaan yllättynyt. Hankalaa on ollut. Aina välillä on...ehkä siinä onkin syy, miksi taas tarkastelemme tilannetta vähän tarkemmin.

 Rohkeus puuttuu. Pelko on jähmettänyt paikalleen. Avuttomuuden tunne. Onko sinut aivopesty ajattelemaan ettet pysty tai osaa? Sinä osaat ja pystyt vapauttamaan itsesi tästä tilanteesta. Ratkaisu on itseasiassa aika yksinkertainen. Vapauta itsesi turhista kahleista.

Kaikki, mikä heikentää sinua - kielteiset ajatukset, tunteet, tilanteet tai ihmiset - estää menestystäsi. 


Anna asioiden olla ja kehittyä itsestään jonkin aikaa. Älä aloita mitään uutta sinä aikana, kun näihin päätöksiin liittyvä epävarmuus vallitsee. Jupiter tuo ennennäkemättömän ja odottamattoman muutoksen parempaan. Ongelma, jota tällä hetkellä tuntuu olevan mahdotonta ratkaista, tulee kyllä ratkeamaan itsestään.


Tämä saattaa liittyä myös työhön. Kuvaus sopii siihen tilanteeseen aika hyvin. Asiat ratkeavat itsestään. Hyvä.

***

 2. Nykyisyys


MALJAT 8. UUPUMUS

 
 
Lamaannus, tukketutuminen, tunteiden estyneisyys, laiskuus, epäselvyys, tunteiden suo.
 
Liian paljon nautintoja ja hemmottelua! Olet jo tarpeeksi energiaasi ihmisiin, jotka eivät anna sinulle mitään. Olet täyttänyt heidät energiallasi, mutta he olivat kuin pohjattomia tynnyreitä. Tunnet itsesi tyhjäksi ja kuiviin imetyksi. Tämä maalaus kertoo ihmissuhteista, joissa energian virtaaminen on pysähtynyt. Sinun on aika katsoa itseäsi, asettaa rajoja ja sanoa "ei." Se, että kohdistat rakkautesi ihmisiin, joilta ei saa mitään, saattaa johtua vanhasta käyttäytymismallista. Tämä saattaa olla merkki siitä, että pelkäät hyväksyä rakkautta.
 
Mielenkiintoista. Ihmissuhteisiin tämä selvästi viittaa. Enkö sanonutkin, että nyt on ollut hankalaa myös kotielämässä, tarot- kortit näyttävät sen vielä tässä toiseen kertaan...Tämä saa ajattelemaan.

3. Tulevaisuus tai se, mikä on juuri alkamassa

LANTTIEN 3. TOIMINTA
 

 
"Työ, raadanta, vähittäinen prosessi, velvollisuus itseä kohtaan; itseluottamus."
 Tämä kortti viittaa koko energiasi hyödyntämiseen aina, kun velvollisuutesi on toimia. Olet halukas ottamaan hoitaaksesi vaikeitakin tehtäviä - velvollisuuden tunne tulee sisältäsi. 

Jokin tilanne vaatii sinulta valmiutta tehdä lujasti töitä. Sitoudu siihen täydellisesti, se on sen arvoista!

 4. Mitä tehdä?

TÄHTI


Voi mikä ihana kortti ja ihana neuvo! Tätä korttia minulle tulee äärettömän harvoin.  

"Inspiraatio, kiteytyminen, itsetuntemus, säteily, selkeä näkemys, itseluottamus, yhteys maailmankaikkeuden tietämykseen" 
 
 "Elämääsi on tulossa uutta toivoa. Ajatukset selkiintyvät ja kirkastuvat. Inspiraatio, paraneminen. Kortti näyttää ajasta jolloin sinun on luotettava toivoon ja sisäiseen tunteeseen sillä et vielä näe kaikkea kovin selkeästi vaikka pikkuhiljaa asiat alkavatkin kirkastua. Tähtitaivaalla tähdet valaisevat tiesi, mutta et näe yhtä selkeästi kuin keskellä päivää. Luota kuitenkin tähtien valoon ja tiedä että kohta alkaa aurinkokin jälleen paistamaan ja kaikki kääntyy parhain päin. Aina on toivoa."

Anna tähtesi nousta, mutta pysy yhteydessä maahan. Luota ympäristöösi ja löydä tapa, joka sallii muidenkin olla osallisena siitä, mitä sinulle tapahtuu. Hedelmistään puu tunnetaan.
Oletko täysin tyytyväinen nykyiseen työhösi?


Se, mihin sisäisesti suuntaat energiasi, ilmenee myös ulkoisessa elämässäsi.
***

5. Ulkopuolelta tuleva auttava tai häiritsevä energia

 SAUVAT 6. VOITTO

 
 "Kun olemme etsineet tarpeeksi kauan, kun olemme yrittäneet kaikkemme, äkillinen läpimurto tapahtuu ja odottamaton voitto on meidän. Meidät täyttää ylevä voiman tunne, joka auttaa meidät voittoon kaikessa, missä tahdomme."

Usko menestykseen on voiton tärkein edellytys. 

"Tee mitä suunnittelet, tilanne on otollinen."
***

6. Suurimmat toiveet tai pelot 
NARRI
 

"Avoimuus, luottamus, valmius riskien ottamiseen, rohkeus seisoa omilla jaloillaan, vapaus, riippumattomuus, luovuus, suuret mahdollisuudet, mahdollisuus ottaa merkittävä askel elämässäsi, sydämen äänen kuunteleminen. Olet valmis uuteen alkuun, kenties jopa merkittävään elämänmuutokseen. Antaudu, uskalla hypätä tuntemattomaan, vaikka pelko yrittäisikin pidätellä sinua. Luota sydämesi ääneen."

 "Narri kehottaa sinua antautumaan rakkauden vietäväksi. Kokeile jotain epätavallista ja hyppää rohkeasti tuntemattomaan. Se tuo mukanaan epävarmuuden mutta myös vapauden. Suhteenne on aito ja arvokas vasta, kun pystytte olemaan avoimia ja sanomaan toisillenne asioita, joiden vaikutusta että osaa ennakoida. Avoimuus tarkoittaa että voit kertoa Hänelle kaiken, mitä sisälläsi on - sanallisesti tai sanattomasti. Narrin ilmentämä vapaus tarkoittaa, että unohdat muilta omaksutut käsitykset, normit ja velvollisuudet. Seuraa sydämesi ääntä."
Jos rohkenet antautua elämään todella täyttä elämää, sinulle voi tapahtua mitä hämmästyttävimpiä asioita.
Tästä lähtien seuraan sydämeni ääntä. Olen avoin ja valmis menemään minne tahansa se minut kuljettaakin.

***

7. Tulos tai seuraus

HALLITSIJA

 

”Tienraivaaja, keksijä, johtaja, aloitteentekijä, luova viisaus, huomattavat johtajan ominaisuudet, palava halu toimia, seikkailumieli, uusi alku, isyys, auktoriteetti. 
 
Nyt on suotuisa hetki elämänmuutoksille tai uudelle alulle. Luota omaan energiaasi ja seuraa sitä. 
 
Mielenkiintoinen pöytä. Ainakin tuohon viimeiseen elämänmuutos- kohtaan suhtaudun positiivisin mielin. Minulla olisi juuri tarkoitus taas laittaa itseni ruotuun ja alkaa elämään terveellisempää elämää. Hyvältä näyttää!
Ihanaa Sunnuntaita Sinulle!


 

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)