sunnuntai 3. elokuuta 2014

Pyhäpäivän Pakanuus

Huomenta virtuaalimaailma!

Tänään nostin kolme korttia Pagan Catseista. Oloni on varsin erikoinen, sillä heräsin omaan itkuuni. Se oli kovin ikävää. Näin ahdistavaa unta, ikäänkuin painajaista. Nyt mieleni on hieman levoton, joten päätin nostaa kortin pakasta. Yhden sijaan kaikki nämä kolme halusivat tulla nostetuiksi, ja tässä järjestyksessä. Katsotaanpa...

Lähimenneisyys: LANTTIEN 5.



Nyt tuli talvi helteiden keskelle. Lunta sataa ja isompi kissa, ehkä äiti, varmistaa että pienempi, jalkansa loukannut kisuli pääsee kotiin tai ainakin sisälle ja lämpimään. Apua on kuitenkin saatavilla, sitä jo yksin lantitkin kertovat. Vaikeuksia on kuitenkin ollut.

"Physical need"
***

Tämä hetki: PAHOLAINEN

Kortti on usein niitä väärinymmärretyimpiä. Kortti on todella psykedeelinen, viisisakarainen tähti on väärinpäin mustassa laatikossa ja siihen on kiinnitettynä kissa ja jänis ja he ovat muuttuneet osaksi toisiaan. He ovat jäniskissoja ketjut kauloissaan ja ilmeet ovat tuimat. Turkit ovat kuitenkin hyvin hoidetut, joten he näyttävät hyväkuntoisilta. Takana pahaa helvetin tuli, ei kai heitä polteta roviolla?

"Making a choice, taking an action or staying in a situation that is contrary to your best interest. Doing something that you are not meant to be."
***


Lähitulevaisuus: LANTTIEN 8
 
Tummemmista väreistä ja sävyistä värisuihkua päin! Kissa istuskelee kuin erivärisissä suihkuissa runsauden lantit ympärillään. On puhdistumisen aika. Tämä tietää hyvää. Olen nostanut tämän kortin viimeaikoina kahdesti...Pidemmän jakson vaikutusta siis..

"-working carefully"
***

Oikein ihanaa ja aurinkoista päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)