perjantai 1. elokuuta 2014

Tervetuloa elokuu!

Eilisestä inspiroiden nostan kolme Bohemian Cat´s korttia tulevaan. Kultainen elokuu on alkamassa ja se on usealle uuden alkua.

Lähimenneisyys:
LANTTIEN KUNINGAS
 
Kuvassa istuu arvokkaan näköinen kissaherra kultakääty käsissään. Hänen oma kuvansa on seinää koristamassa, joten kissaherra tuntee oman arvonsa. Tässäkin kuvassa poseerataan. Mielenkiintoista huomata, että viimeksi olen nostanut tämän kortin toukokuun lopussa, kun jäin työttömäksi. Nyt ollaan taas tavallaan uuden alussa, kun elokuu alkaa. Mitä kaikkea se tuokaan tullessaan, mitä mahdollisuuksia työrintamalla?

-a great business-person
-grounded, responsible "head of the family"
-knowing what is right
-very sensible, but little boring?
-good with money, but no obsessed with it
*** 

Tämä hetki:
 LANTTIEN HOVIPOIKA
 
Tässä kuvassa tuodaan uutta tietoa tai julistetaan jotakin. Kissa lukee paperikääröä vihreissä vaatteissaan. Ollaan ulkona ja taustalla näkyy kaupunkia. 

 "Someone who is learning something about the physical world, resources or finances."
***
 
Lähitulevaisuus:
KEISARI

Jälleen kerran arvovaltainen kortti. Kuvassa istuu viisaan näköinen kissa kynät ja kirja kädessään. Hän tekee kirjallisia töitä tai hän opettaa muita. Hän istuu rennosti ison koristellun laatikon päällä ja taustalla näkyy karttapallo. Kissan kynnet näkyvät kynistä kiinni pitäessään. 
 
- Strict rationalism
- Structure and order
- Reason and logic
- Structure and hierarchy

Kovasti näyttäisi siltä, että työ ja tekeminen ovat nyt ajankohtaisia. Näissä korteissa ei juurikaan puhuta tunteista tai perhe-elämästä. Ehkä perhe-elämä ei kaipaa tällä hetkellä mitään vinkkejä, vaan se sujuu itsestään. Nyt siis työasiat painavat päälle. Olen tottavie niitä vähän jo ajatellutkin, mutta en vielä paniikinomaisesti. 

Mukavaa viikonloppua Sinulle!


1 kommentti:

  1. Onpas ihanat kissa-tarotit! Upeet kuvat niissä! Kivaa viikonloppua myös Sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)