maanantai 29. syyskuuta 2014

Alkuviikon katsaus

Huomenta!

Nostanpa taas kolmen kortin kimaran alkuviikolle.

Ensimmäiseksi pitää kommentoida vielä eilistä pöytääni. Nostin viimeiseksi kortin Maljojen 5. pettymys. Kortti on aina tiennyt minulle jonkin asteista surua, pettymystä, joka tapauksessa jotain ikävää se on elämääni on näyttänyt. Niin kävi eilenkin. Lähestulkoon täydellinen päivä päättyi karmeaan iltaan. No, ei siitä sen enempää, mutta sain taas vahvistuksen että tiesin. Tiesit. Kuin lohduttaakseni itseäni tähän tylsään aamun, otin käyttööni tämän ruusukupin aamukahviani varten. Aluksi minun piti antaa tämä jollekin lahjaksi, mutta halusin lohduttaa itseäni juomalla kahvia kauniista mukista. Jospa se aurinko alkaisi täälläkin paistamaan! Katsokaa vaikka:

Tänään lähimenneisyydessä vaikuttaa SAUVOJEN ÄSSÄ



”Korkea tai voimakas energia. Olet täynnä voimaa ja energiaa! Tee kaikkesi keksiäksesi, miten ja missä voit käyttää sitä.”

Sauvojen ässä on tarotpakan toiseksi korkein energiakortti auringon jälkeen. Tämä kortti kuvaa kaikkien esteiden poistamisen jälkeen vapautuvaa energiaa. Kaikki elämänalueet ja tasot uudistuvat. Elävöittävä voima täyttää koko olemuksesi uudella valolla. Nyt on tärkeää että vapaasti virtaavalla energialla on luova purkautumistie. Voit käyttää energiaasi vain, jos sinulla on kohde, johon suunnata se.
Millainen tekeminen viehättää sinua eniten? Mistä nautit eniten? Millaisissa puitteissa voisit toteuttaa unelmasi?
Ilmaisen energiani ja voimani avoimesti.

Jos käytät rajattomia voimavarojasi luovasti, elämäsi voi olla pelkkää juhlaa!
 ***

Tämä hetki: HALLITSIJA

”Tienraivaaja, keksijä, johtaja, aloitteentekijä, luova viisaus, huomattavat johtajan ominaisuudet, palava halu toimia, seikkailumieli, uusi alku, isyys, auktoriteetti. 
 
Nyt on suotuisa hetki elämänmuutoksille tai uudelle alulle. Luota omaan energiaasi ja seuraa sitä.

Millaista piristysruisketta elämääsi kaipaat? Haluatko tehdä jotain sen eteen?

Luotan voimaani. Hallitsen palvelemalla ja palvelen hallitsemalla.

Sinulla on nyt voimaa tehdä uusia aluevaltauksia. Anna itsellesi mahdollisuus tehdä rohkeasti alotteita ja löydä seikkailija itsestäsi!
***
 Lähitulevaisuus: PAHOLAINEN
 
-uutta synnyttävä energia, uusi elinvoima, huumori, aistillisuus, seksuaalisuus, luova energia, yksilöllisyys-
Paholaista en ole useinkaan eläissäni nostanut.  Se on yksi pakan väärinymmärryteimpiä kortteja. Ymmärtääkseen tätä korttia pitää vapautua kaikista tavanomaisista moraalikäsityksistä ja taikauskosta. 
Jotkut ihmiset saattavat "demonisoida" sinut, haluavat jättää nähdä sinussa paholaisen. Kohtaa heidä humoristisesti ja keveästi. Hyväksy se, mitä elämä antaa sinulle. Pidä jalkasi maassa!
Onko sinulla jokin toive tai halu, jota et salli itsellesi?
Olen oman elämäni herra.
 
Ilmennä luovuuttasi kaikin mahdollisin tavoin. Säilytä kuitenkin aina vapautesi ja riippumattomuutesi.
***

Reipasta alkuviikkoa Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)