maanantai 22. syyskuuta 2014

Alkuviikon näkymät

Huomenta!

On taas aika katsoa kuuden kortin voimin, miltä Elämä näyttää.

Perusta: MALJAT 2. RAKKAUS
 
"Vastaanottava rakkaus, onnelliset suhteet, tunteiden vaihto."

"Kiinnitä tällä hetkellä osaksesi tulevaan rakkauteen. Pysy avoimena ja anna rakkauden tulla syvälle sisällesi."

"Jos haluat kokea todellisen rakkauden, voit tehdä vain yhden asian: ole itse rakastava."

 Onpa kaunis aloitus tälle pöydälle. Rakkauden päälle on hyvä rakentaa.
***

Vahvuus: TORNI

"kauaskantoinen sisäinen muutos, parantaminen, vanha tuhoutuu tehdäkseen tilaa uudelle, hengellinen uudistuminen, itsetuntemus"

" Jäykistyneet ja ahtaiksi käyneet rakenteet on hajotettava ennen kuin menestys ja täyttymys voivat tulla elämääsi. " Oletko valmis katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin silmin?

Olet tai tulet pian olemaan keskellä äärimmäisen intensiivistä muutostapahtumaa. Mikä elämässäsi tuhoutuukin tai mitä sisälläsi ravistellaankin, tapahtuu, että puhdistuisit ja jollekin uudelle tulisi tilaa. Anna sen tapahtua!

Oletko valmis katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin silmin?

Tarkkaile itseäsi jokapäiväisessä elämässäsi. Tilanteet saattavat toistaa itseään, mutta sinä et toista vanhoja, rajoittuneita käyttäytymismalleja.

 Kaikki, mitä elämässäni tapahtuu, on minun parhaakseni.

****

Heikkous: LANTIT 7. EPÄONNISTUMINEN


-rajoittuneisuus, kohtaloon alistuminen, epäröinti, ylitsepääsemättömiltä näyttävät esteet, luhistumisen pelko-

 Virheiden tekemisen pelko liittyy tässä liiketoimintaan, raha-asioihin, fyysiseen kuntoon ja/tai terveyteen. Tämä kortti antaa sinulle vihjeen, joka kannattaa ottaa vakavasti. Tiedostettu tai tiedostamaton pelko on olemassa. Nyt sinun on aika tunnustaa, havaita ja hyväksyä pelkosi. Nämä ovat välttämättömiä askeleita pelon voittamisessa, siitä irtipäästämisessä ja myönteisemmän asenteen luomisessa. Elämänmyönteiset ajatukset ja asenteet antavat elämälle arvon kaikessa sen kauneudessa ja runsaudessa.
Synkät ja pelontäyteiset odotukset estävät kykyäsi käsitellä asioita. Sinun pitäisi nyt huolella tarkastella näiden odotuksien sisältöä ja laatua.
Minulla on rohkeutta uskoa, että kaikki elämässäni tapahtuu minun parhaakseni.

***

HAASTE: KOHTALO

-uusi alku- laajeneminen- luovuus- suuri läpimurto- itsensä totetuttaminen- odottamaton onni tai sattuma-

"Jos nyt ei tapahdu ihmeitä, jotain on vialla! Olet todella suuren läpimurron edessä! Käytä tämä hetki hyväksesi! Oletko todella valmis ottamaan vastaan suuren onnen? Mikä on vielä tielläsi?"

" Olen nyt valmis elämäni ihmeeseen."

***
Suunta: TASAPAINO
 

-Tasapaino, oman keskuksen löytäminen, vastakohtientasapainottaminen, oikeudenmukaisuus-

Tämä kortti kehottaa välttämään kaikkia äärimmäisyyksiä jokapäiväisessä elämässä. Se saattaa viitata joihinkin tunteitasi häiritseviin tapahtumiin tai asioihin, jokta liittyvät ihmissuhteisiisi, työhösi, raha-asioihisi tai johonkin luovaan toimintaan. Kiinnitä huomiota siihen, millaiset jokapäiväiset tilanteet saavat sinut pois tasapainosta. Huomaa, millä tavoin saavutat jälleen tasapainon. TOimi päivittäisessä elämässäsi yhä useammin niin, että sisäinen harmoniasi säilyy.

Olen levollinen ja rauhallinen omassa keskuksessani. 
***
Neuvo: HALLITSIJATAR


”Kauneus, rakkaus, äidillisyys, naisellisuus, viisaus, hengen ja materian välinen yhteys, sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi.
Kauneus, minkä näet muissa ihmisissä ja mikä vetää sinua heidän puoleensa, on jo sinussa itsessäsi. Naisellisuutesi on kehittymässä ja saamassa muodon. Nyt voi olla oikea aika selvittää äitiisi liittyvät, ratkaisua vailla olevat ristiriidat.
Onko elämässäsi joku kaunis, voimakas nainen, jolta haluaisit oppia jotain?
Luo mielikuva ihannenaisestasi! Kirjoita paperille hänen tärkeimmät ominaisuutensa. Yritä löytää näitä ominaisuuksia sekä muista ihmisistä että itsestäsi. Ympäröi itsesi kauneudella ja yltäkylläisyydellä.
"Olen täynnä voimaa ja kauneutta." 
***

Muikeaa alkuviikkoa Sinulle!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)