perjantai 19. syyskuuta 2014

Perjantain näkymät

Huomenta!

Katsotaanpa perjantain näkymät ja samalla myös vastausta mielessä olevaan kysymykseen. Mielenkiintoinen pöytä, katsokaapa:

Päämäärä: LANTTIEN 2. MUUTOS

 
Kolminkertainen muutoksen kortti. Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu suurelle muutokselle luottavaisin mielin!
AINOA PYSYVÄ ASIA ON MUUTOS.

Tulen joka päivä, kaikin tavoin, paremmaksi ja paremmaksi.

***
 
Esteet: MIEKKOJEN ÄSSÄ

älyllinen selkeys,omaperäinen ajattelu, loistava ajatuksen voima, jumalainen innoitus. 

Tämänhetkinen selkeytesi luo oivalliset olosuhteet sille, mitä teet. Kykenet myöntämään tosiasiat ja kutsumaan asioita niiden oikeilla nimillä. Nämä asiat saattavat olla sellaisia, jotka muut mieluummin lakaisisivat maton alle. Tähän liittyy sinun puoleltasi suuri vastuu. Varmistu, ettet koskaan ilmaise sydämettömästi syvää ymmärrystäsi asioista. Mutta silloin kun olet täydellisesti yhteydessä Rakkauteen, käytä miekkaasi itseäsi tai muita säästelemättä.
Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?
"Luotan omiin selkeisiin havaintoihini." 

***

Neuvo: KUOLEMA
 
-Kuolema ja ylösnousemus, vanhoista pauloista vapautuminen, ulkoiset muutokset-

Kuoleman kortti ei merkitse yleensä fyysistä kuolemaa. Tavallisesti se viittaa radikaaliin ulkoiseen muutokseen. Vanhojen suhteiden on hajottava, päätyttävä. Siihen voi liittyä kipeitä kokemuksia, mutta kortin nostaminen merkitsee valmiuksiasi tähän. Irtipäästäminen vapauttaa sinut, vaikka vaikeaa se voi olla. Kuolema näyttää kahdet kasvonsa: ne, jotka tuhoavat ja repivät hajalleen ja ne, jotka vapauttavat sinut vanhoista, liian sitovista, elämänkielteisistä siteistä. Riippuu omasta asenteestasi, kumpi näistä toteutuu.

Olet nyt valmis tekemään elämässäsi tarvittavat muutokset. Hyväksy se tuska, joka saattaa seurata vanhan menettämistä. Millaisissa aikansa eläneissä suhteissa tai tilanteissa yhä roikut?

Kuole ennekuin kuolet.
***

Muutoksen alla siis elämme. Jännittävää viikonloppua Sinulle!

4 kommenttia:

  1. Kiva Blogi, Eksyin tänne ja olipa mukava yllätys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kävit. Katsoin omaa blogiasi myös. Todella mielenkiintoinen. Perehdyn siihen myöhemmin kunnolla :-) Mutta kivalta näyttää! Meillä taitaa olla yhteisiä intressejä :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)