tiistai 21. lokakuuta 2014

Paholaisesta voimaa?

Huomenta!

Tiistain teemaksi nousee Paholainen. Pakkana tällä kertaa Pagan Catsit, joten luvassa on kissamainen pieni katselmus.

PAHOLAINEN


Kortti on usein niitä väärinymmärretyimpiä. Kortti on todella psykedeelinen, viisisakarainen tähti on väärinpäin mustassa laatikossa ja siihen on kiinnitettynä kissa ja jänis ja he ovat muuttuneet osaksi toisiaan. He ovat jäniskissoja ketjut kauloissaan ja ilmeet ovat tuimat. Turkit ovat kuitenkin hyvin hoidetut, joten he näyttävät hyväkuntoisilta. Takana pahaa helvetin tuli, ei kai heitä polteta roviolla?

"Making a choice, taking an action or staying in a situation that is contrary to your best interest. Doing something that you are not meant to be."
***

Pakan päällimäisenä oli VOIMA


 Kuvassa valkoinen iso kukitettu kissa alistaa Sharpei- koiraa. Vai siunaako se hänet? Olettaisin että koira on sharpei. Muratti kukkii taustalla ja äärettömän symboli on kirjoitettuna kiviseinään. Taustalla on myös muita kukkia sekä kristalli/ valo/ kultapallo.  Tunnelma on valoisa ja kesäinen. Rauhallinen.

 "Using calm, quiet, gentle control to change the course of a situation that could easily get out of hand by redirencting the powerful energies at play."
***

Näihin tunnelmiin, kivaa päivää Sinulle!

2 kommenttia:

  1. Jännittäviä uskomuksia.
    Tähti vie ajatukset ikäviin asioihin historiaan, muttei niistä sen enmpää.

    Källit ilmeet on ensimmäisessä kortissa.

    Hyvää alkanutta viikkoa Sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)