sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Pyhäpäivät teesit

Huomenta!

Tänä aamuni minun oli tarkoitus nostaa vain yksi teemakortti. Intuitioni kehoitti minua kuitenkin nostamaan kolmen kortin pöydän ja vielä yhden sivuun muistuttamaan yleisemmin elettävistä ajoista.

Lähimenneisyys: MALJAT 8. UUPUMUS
 
Tämä kortti kyllä kertoo edellisestä viikosta, väsymyksestä ja sen sellaisesta.
  
Lamaannus, tukketutuminen, tunteiden estyneisyys, laiskuus, epäselvyys, tunteiden suo.
 
Liian paljon nautintoja ja hemmottelua! Olet jo tarpeeksi energiaasi ihmisiin, jotka eivät anna sinulle mitään. Olet täyttänyt heidät energiallasi, mutta he olivat kuin pohjattomia tynnyreitä. Tunnet itsesi tyhjäksi ja kuiviin imetyksi. Tämä maalaus kertoo ihmissuhteista, joissa energian virtaaminen on pysähtynyt. Sinun on aika katsoa itseäsi, asettaa rajoja ja sanoa "ei." Se, että kohdistat rakkautesi ihmisiin, joilta ei saa mitään, saattaa johtua vanhasta käyttäytymismallista. Tämä saattaa olla merkki siitä, että pelkäät hyväksyä rakkautta.
***
 
Tämä hetki:  MALJAT 4. YLELLISYYS

Parempaan päin ollaan menossa. Maljat ovat ylitsevuotavat.
”Rakkaus, hellyys, huolenpito, tunteiden rikkaus. Saat paljon rakkautta ja kiintymystä osaksesi. Nauti siitä tulematta silti riippuvaiseksi. Vaarana on, että tunteet alkavat elää aivan omaa elämäänsä. jos kohtuus lentää taivaan tuuliin ja tunteet vievät tiedostamattamme, selkeä vaaleansininen taivas tummenee ja menettää kirkkautensa. Läheisyys perheesi tai muiden sinulle tärkeiden ihmisten kanssa antaa sinulle paljon lämpöä ja turvaa. Pidä kaikissa läheisissäkin ihmissuhteissa huoli omasta vapaudestasi!"
***

Lähitulevaisuus: KUU



-viimeinen koetus, virhevalinnat, harhakuvat, karmasta vapautuminen, vuorovaikutus tai taistelu alitajunnan kanssa;portti uusille tietoisuuden tasoille-


Olet kuullut Tuntemattoman kutsun. Olet astumassa johonkin uuteen kokemukseen. Kiinnitä nyt huomiota sydämesi ääneen ja tutkiskele huolellisesti ja rauhassa niitä avun ja opastuksen tarjouksia, joita sinulle saatetaan tehdä.

Pimeintä on juuri aina ennen auringonnousua.

"Jos päästät irti peloistasi ja harhakuvitelmistasi, jokainen askeleesi tuntemattomaan voi merkitä uusia arvaamattomia mahdollisuuksia"
***
Sitten vielä tämä viimeinen kortti, joka kertoo yleisemmin tästä tilanteesta.

MIEKAT 4. ASELEPO
 
Rauhallisuutta, mutta se on vain väliaikaista. Pinnan alla kuplii.
”Tyyneys, oman keskuksen löytäminen, selkeys, hengellinen puhdistautuminen, yhdentyminen, laajeneminen.”
 ***
 
Aurinkoista päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)