maanantai 10. marraskuuta 2014

Alkuviikon aatokset

Huomenta!

Mihin nämä päivät katoavat ja aika oikein rientää?

Mielenkiintoinen alkuviikko tulossa. Katsokaa vaikka!

Lähimenneisyys: Sauvojen Kuningatar


- itsetuntemus, myötätunto, muutos-

 "Tarina kertoo että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteestaan täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskean ja leijonansa leopardin. Leopardin mustat läikät ovat menneisyydessä vallinneesta pimeydestä." 

 "On usein hyvin intuitiivinen, luova ja jopa selvännäköinen. Hänellä on taito vetää ihmisiä puoleensa."

Olet tehnyt töitä itsesi kanssa ja edistynyt. Nyt on aika oppia jakamaan se muiden kanssa. Anna itsetuntemuksesi ilmetä jokapäiväisessä elämässä!

Olen säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta!


Hyväksy syvältä ravistelevat, ehkä tuskallisetkin elämänmuutokset. Niidenkin tehtävänä on viedä sinua lähemmäksi sisäistä täyttymystäsi.
***
 
Tämä hetki: Tähti

"Inspiraatio, kiteytyminen, itsetuntemus, säteily, selkeä näkemys, itseluottamus, yhteys maailmankaikkeuden tietämykseen" 
 
 "Elämääsi on tulossa uutta toivoa. Ajatukset selkiintyvät ja kirkastuvat. Inspiraatio, paraneminen. Kortti näyttää ajasta jolloin sinun on luotettava toivoon ja sisäiseen tunteeseen sillä et vielä näe kaikkea kovin selkeästi vaikka pikkuhiljaa asiat alkavatkin kirkastua. Tähtitaivaalla tähdet valaisevat tiesi, mutta et näe yhtä selkeästi kuin keskellä päivää. Luota kuitenkin tähtien valoon ja tiedä että kohta alkaa aurinkokin jälleen paistamaan ja kaikki kääntyy parhain päin. Aina on toivoa."

Anna tähtesi nousta, mutta pysy yhteydessä maahan. Luota ympäristöösi ja löydä tapa, joka sallii muidenkin olla osallisena siitä, mitä sinulle tapahtuu. Hedelmistään puu tunnetaan.
Oletko täysin tyytyväinen nykyiseen työhösi?


Se, mihin sisäisesti suuntaat energiasi, ilmenee myös ulkoisessa elämässäsi.
***
 
Lähitulevaisuus: Taikuri
 

-kommunikaatio, leikinomainen asenne kaikkiin mahdollisiin kommunikaatiomuotoihin; joustavuus, loistava älykkyys-

Sinulla on hienoja kykyjä, jotka sinun tulisi jakaa muiden ihmisten kanssa. Eräs tärkeä tehtäväsi on löytää tai luoda oikeat olosuhteet ja ympäristö sille, mitä teet.
Millä alueella olet lahjakas? Millä keinoin ja millaisessa ympäristössä voit jakaa lahjojasi eteenpäin muille?
Luo itsellesi mielikuva siitä, mitä haluaisit tehdä ja mikä sopii sinulle parhaiten. Kuvaile se.
Omien luovien voimavarojeni käyttäminen tuottaa minulle suurta tyydytystä ja tekee minut onnelliseksi.
*** 
Muikeaa Maanantaita Sinulle!

2 kommenttia:

  1. Waude miten mielenkiintoista. Mistä olet löytänyt korttien selitykset????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Minulla on monta pakkaa, monta kirjaa selityksineen :-) Sieltä sitten yhdistelen ne tärkeimmät. Toki omaakin intuitiota opettelen käyttämään, mutta kirjoissa on hyvät selitykset korttien merkitykselle.

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)