maanantai 3. marraskuuta 2014

Elämäntilanne

Huomenta!

Marraskuu aluillaan. Muutenkin tuntuu taas että kaikki on vähän kuin aluillaan. Nostan tähän nyt kuuden kortin pöydän tarkastellen elämäntilannetta.

Perusta: SAUVOJEN KUNINGATAR

No onko tämä ihme, sillä tämä kortti merkitsee minua. Jopa mustat hiukseni ovat väistymässä tieltä, kuten kortissakin näkyy.

- itsetuntemus, myötätunto, muutos-

 "Tarina kertoo että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteestaan täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskean ja leijonansa leopardin. Leopardin mustat läikät ovat menneisyydessä vallinneesta pimeydestä." 

 "On usein hyvin intuitiivinen, luova ja jopa selvännäköinen. Hänellä on taito vetää ihmisiä puoleensa."

Olet tehnyt töitä itsesi kanssa ja edistynyt. Nyt on aika oppia jakamaan se muiden kanssa. Anna itsetuntemuksesi ilmetä jokapäiväisessä elämässä!

Olen säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta!

Hyväksy syvältä ravistelevat, ehkä tuskallisetkin elämänmuutokset. Niidenkin tehtävänä on viedä sinua lähemmäksi sisäistä täyttymystäsi.
 
***


Vahvuus: MIEKAT 8. HÄIRINTÄ
 
Inspiroivaa nähdä tämä kortti vahvuutena.Näen tämän siten, että on vahvuus tunnistaa itsessään tämä negatiivisuus ja epävarmuus.

Rohkeus puuttuu. Pelko on jähmettänyt paikalleen. Avuttomuuden tunne. Onko sinut aivopesty ajattelemaan ettet pysty tai osaa? Sinä osaat ja pystyt vapauttamaan itsesi tästä tilanteesta. Ratkaisu on itseasiassa aika yksinkertainen. Vapauta itsesi turhista kahleista.

Kaikki, mikä heikentää sinua - kielteiset ajatukset, tunteet, tilanteet tai ihmiset - estää menestystäsi. 


Anna asioiden olla ja kehittyä itsestään jonkin aikaa. Älä aloita mitään uutta sinä aikana, kun näihin päätöksiin liittyvä epävarmuus vallitsee. Jupiter tuo ennennäkemättömän ja odottamattoman muutoksen parempaan. Ongelma, jota tällä hetkellä tuntuu olevan mahdotonta ratkaista, tulee kyllä ratkeamaan itsestään.


Kaikki, mikä heikentää sinua - kielteiset ajatukset, tunteet, tilanteet tai ihmiset - estää menestystäsi.

*** 

Heikkous: KOHTALO
 
-uusi alku- laajeneminen- luovuus- suuri läpimurto- itsensä totetuttaminen- odottamaton onni tai sattuma-

"Jos nyt ei tapahdu ihmeitä, jotain on vialla! Olet todella suuren läpimurron edessä! Käytä tämä hetki hyväksesi! Oletko todella valmis ottamaan vastaan suuren onnen? Mikä on vielä tielläsi?"

" Olen nyt valmis elämäni ihmeeseen."

***

Haaste: LANTIT 10. RIKKAUS
 
Olet vetänyt puoleesi ne kaikki ihmiset, jotka ovat osa elämääsi. Olet itse luonut jokaisen tilanteen ja luot itse myös oman todellisuutesi. Sinulla olevalla yltäkylläisyydellä voit tehdä, mitä itse haluat. Vastuu on sinun. Hyvinvoinnillasi ei ole loppua!
 
" Olen sisäisesti ja ulkoisesti rikas ja vapaa. Nautin kaikesta kiitollisena ja antaumuksella."
 
Ole aina tietoinen omasta arvostasi! Jos jaat sisäistä rikkauttasi täydestä sydämestäsi, menestys ja täyttymys ilmenevät myös ulkoisessa elämässäsi.
***
 
Suunta: MIEKKOJEN RITARI
  
 
”Päämääräsuuntautuneisuus, kunnianhimo, joustavat älylliset voimavarat, intohimo, raju kiihko.”

Nyt on hyvä aika saada suunnitelmia etenemään, asettaa päämääriä ja toteuttaa ne.  
 
Kullanvihreässä haarniskassaan täyttää laukkaa ratsastava Miekkojen Ritari on menossa metsästämään. Tämä kuva on hänen päämääräsuuntautuneen mielensä täydellinen ilmaus. Ritari tietää, minne on menossa eikä hän lepää ennenkuin on saavuttanut päämääränsä. Hänellä on ainutlaatuisen hyvä keskittymiskyky. Ajatukset ja ideat tulevat valon nopeudella.  
***

Neuvo: SAUVOJEN PRINSESSA
 
 
"Prinsessat ovat sanansaattajia, usein viittaa lapseen tai nuoreen. Epäkypsää suunnitelmaa. Tuo hyviä uutisia, kirjeen tms. Hän edustaa luovuutta ja innostusta."

Vanhat pelkosi ovat menettäneet otteensa sinuun. Tuo nyt esille suurimmat voimasi ja vahvuutesi. Mikä on seuraava askel elämässäsi? Löydä se pelottomasti!
Opi tapoja, joiden avulla voit muuttaa pelon tunteita ja päästä niistä yli. Voit esimerkiksi tanssia, tehdä hurmiollisia meditaatioita tai transsiharjoituksia.

Suurin vahvuuteni on...kun hyväksyn pelkoni, se muuttuu rakkaudeksi.
Kun voitat pelkosi, saat voimaa ja varmuutta joita tarvitset täyttääksesi hartaimmat toiveesi. 

 
-pelosta vapautuminen, uusi alku, optimismi, laajentunut havaintokyky- 
***

Sikäli mielenkiintoinen pöytä, että tässä on jopa kolme hovikorttia ja yksi ison arkanan kortti. Jos perustana on Sauvojen kuningatar, itsetuntemuksen kortti, niin vahvuuteena tässä näkyy kyky tunnistaa itsessään kaikenlaisia, etenkin pelon ja negatiivisuuden tunteita. Heikkoutena ehkäpä kohtalon vaikutus elämään, kaikkea ei voi eikä pidäkään kontrolloida, vaan kohtalon pyörä voi pyörähtää kenelle ja koska vaan ja se pitää vain hyväksyä. Haasteena näen rikkauden, jota en välttämättä osaa toisille jakaa, enkä myöskään ehkä arvosta itseäni tarpeeksi. Tunnistan kyllä itsessäni näitä arvottomuudenkin tunteita. Tämä liittyy taas miekkojen häirintään, eli kykyyn tunnistaa näitä tunteita. Suuntana on kuitenkin Miekkojen ritari, joka päämäärätietoisesti asettaa itselleen tavoitteita. Neuvona tulee lopullisesti päästää irti peloistaan. Tanssi! Minähän en ole tanssinut nyt moneen viikkoon, kun en ole vain saanut aikaiseksi. Uuden alussa ollaan.
***

Ihanaa alkuviikkoa sinulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)