torstai 20. marraskuuta 2014

Synkkien tarinoiden ystävä

Tulipa tehtyä taas yksi sivu lisää mökkikirjaan. Vaikka mökkikausi on nyt ohitse, on lämpimät muistot kesästä vielä mielessä. Oikeastaan en tiedä, aloittasinko täällä kotona jonkin kollaasikokoelmanteon, mutta joka tapauksessa tämmöinen intuitiivinen luomus tuli tehtyä, löytääpä se sitten paikkansa mistä tahansa.


Tässä pitäisi olla vähän melankoliaa, mutta myös toivoa ja haaveita <3

3 kommenttia:

  1. Minulla on ollut mökkikirja nyt pitkään tauolla. Mökillä on kylläkin käyty, mutta aika ei ole riittänyt mökkikirjaan. Luulen, että seuraavat sivut valmistuvat vasta ensi keväänä tai ei sitä koskaan tiedä :)
    Olen ajatellut, että tämä mökkikirjan tekeminen on useamman vuoden projekti. Voi olla, että jossain vaiheessa siihen alkaa tulla erilaisia sivuja esim. piirtämällä tai maalamalla tai sitten erilaisten tekniikoiden ja materiaalien yhdistelmiä. Voisi olla kiva juttu kuivata kukkia ja käyttää myös niitä mökkikirjan sivuilla.
    Aika näyttää, mitä alkaa kehittyä. Mukavaa, jos sinulla jatkuu myös mökkikirjan tekeminen ikäänkuin "kanssa-askartelijana".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mainio ajatus tuo Mökkikirjan tekeminen useamman vuoden projektiksi. Kukat ja kaikki muut sopii mielestäni siihen oikein hyvin myös :-) Meillä on todellakin taukoa mökilläoloon nyt, koska se ei ole talviasuttava. Joskus vaan tuntuu siltä että on kiva tehdä tuollaista yksinkertaista puuhastelua. Mulla on täällä kotona myös tyhjä kirja, johon voisin alkaa koota jotain muita juttuja, mutta katsoo nyt. Toistaiseksi tuo sivu on liimaamatta mihinkään.

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)