maanantai 22. joulukuuta 2014

Jouluviikon tunnelmia

Huomenta!

Joulu tulla jolkottaa, ei ole kuin pari yötä enää. Mites teillä on jouluvalmistelut edenneet? Meillä ei niin mitenkään, kun tuli murheita matkaan. Nyt tavoitteena on, että tänään siivotaan ja huomenna kokataan, sitten saa joulu tulla.

Nostin kolme korttia selventääkseni tämän hetken tilannetta.

Lähimenneisyydessä vaikuttaa LANTTIEN KUNINGATAR

 
”Lanttien kuningatar on taivaltanut pitkän, raskaan matkan läpi autiomaan. Nyt hän on saapunut vihreämmälle, hedelmällisemmälle maaperälle. Kuningatar lepää valtavankokoisen ananaksen päällä nauttien virvoittavasta keitaasta ja katselee rauhallisesti taakseen jäänyttä pitkää ja vaikeaa taivalta.
Kuningatattaren edessä oleva pukki kuvaa lisääntymiskykyä, uuden elämän syntymisen edellytystä. Se voidaan nähdä myös Kauriina: kovana, hellittämättömänä, riippumattomana. Lanttien Kuningatar huolehtii hyvin kehostaan. Hän tietää tarkalleen, mitä keho tarvitsee heijastaakseen oivallisesti sielun temppelinä hänen sisäistä kauneuttaan. Tämä tarkoittaa yhtä hyvin fyysisestä kunnosta huolehtimista ja kauneudenhoitoa kuin hyvää ruokavaliota ja terveydenhoitoakin.”
 
"Viittaa naiseen joka on hoivaava, mutta samalla hyvän liikevaiston omaava, hän on luotettava ja pitää perhettä tärkeänä."
  
 " Olet kulkenut matkasi hedelmättömän taipaleen läpi ja olet nyt saapunut hedelmällisempään ympäristöön. Nyt voit levätä ja kiinnittää huomiota itseesi ja siihen, mitä kehosi tarvitsee.  
Miten rentoudut parhaiten? Antaudu elämälle. Sinun ei tarvitse tehdä mitään - vain nauttia sydämen kyllyydestä."
Takanasi on pitkä, vaivalloinen matka. Nyt sinun on aika levähtää ja nauttia niistä lahjoista, joita elämällä on sinulle annettavana."

***

Tämä hetki: SAUVAT 5. TAISTELU
 

Mukavaa saada keltainen, energiaa täynnä oleva kortti tähän harmaaseen päivään.

- rajoittaminen, turhat jännitteet, ristiriidat, turha ponnistelu, taistelu tai alistuminen, tukahdutettu energia, omien voimavarojen tiedostaminen-

-Miten pyrkimys rajoittaa toista näkyy suhteessanne?
-Luotan sisäiseen voimaani ja kuljen omaa tietäni.
- Huomaa, että voit itse olla menestyksesi ja täyttymyksesi tiellä. Yritä päästä irti rajallisista käsityksistäsi.

"Millaisia ylittämättömiä esteitä näyttää olevan sinun itsesi ja päämääriesi saavuttamisen välillä? Miltä edessäsi oleva velvollisuuksien ja tehtävien suma näyttää juuri nyt?"

"Etene vähitellen, ota kaikki vähän rennommin."
***

Lähitulevaisuudessa näkyy MALJAT 8. UUPUMUS

 

-Lamaannus, tukketutuminen, tunteiden estyneisyys, laiskuus, epäselvyys, tunteiden suo.


 
Liian paljon nautintoja ja hemmottelua! Olet jo tarpeeksi energiaasi ihmisiin, jotka eivät anna sinulle mitään. Olet täyttänyt heidät energiallasi, mutta he olivat kuin pohjattomia tynnyreitä. Tunnet itsesi tyhjäksi ja kuiviin imetyksi. Tämä maalaus kertoo ihmissuhteista, joissa energian virtaaminen on pysähtynyt. Sinun on aika katsoa itseäsi, asettaa rajoja ja sanoa "ei." Se, että kohdistat rakkautesi ihmisiin, joilta ei saa mitään, saattaa johtua vanhasta käyttäytymismallista. Tämä saattaa olla merkki siitä, että pelkäät hyväksyä rakkautta.

***

Tässähän sitä pohdittavaa jo onkin!

Oikein ihanaa viikon alkua Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)