perjantai 16. tammikuuta 2015

Perjantaita

Huomenta!

Ihan ensimmäiseksi pitää taas todeta, että kyllä se Miekkojen kymppi eilenkin paikkansa löysi. Mutta ei siitä sen enempää. Katsotaanpa tulevaisuuteen. Viikonloppu on ovella ja väsymys painaa silmiä.

Kolmen kortin katselmus.

Lähimenneisyys: SAUVOJEN PRINSSI
 

Kiihkeys, kukoistava rakkaus, intuitiivinen luovuus, pois pimeydestä, valoon

Sinulla on kaikki mitä tarvitset! Älä anna minkään pidätellä itseäsi! Älä anna vauhtisi hidastua! Elämä on valmis ottamaan sinut vastaan. Luota rajattomiin luoviin kykyihisi.


Opi katselemaan maailmaa sydämesi silmin - huomaat että maailmasi muuttuu ja avaa sinulle rajattomasti mahdollisuuksia. 
***
 
Tämä hetki: MIEKAT 5. TAPPIO


Tämän kortin nostaminen merkitsee sitä, että olet nyt valmis ymmärtämään tappion pelkosi. Pelko on luonteeltaan irrationaalista - se ei välttämättä heijasta todellista tilannetta. Tiedostamalla tämän voit vapauttaa kaiken sen energian, joka on ollut sitoutuneena pelkoosi. Jos pelkäät huomatessasi, että en enää hallitse asioita, muista että tunne asioiden hallitsemisesta on vain harhaa. Pelkojesi näkeminen, ymmärtäminen, hyväksyminen sekä niistä irti päästäminen vapauttaa sinut.

"Hyväksyn pelkoni ja päästän niistä irti."

Tutki, mistä pelkosi juontavat juurensa. Kun hyväksyt pelkosi, voit muuttaa ne voimaksi ja vahvuudeksi.

***  

Lähitulevaisuus: LANTTIEN RITARI

 

Lääkäri, parantaja, rahasijoitukset, sadonkorjuu, työ ja raadanta.

Nyt sinun on aika käyttää kykyjäsi jollain tavalla. Edessäsi olevat tehtävät ovat suuria ja vaativat kaikkien voimiesi käyttämistä. Jos ponnistelet, saat runsaan sadon. Onko elämässäsi jotain tehtäviä, joita haluaisit vältellä?


Aina kun asiat tuntuvat käyvän liian hankaliksi, keskity niihin myönteisiin seurauksiin, joita tehtäviesi suorittamisesta koituu itsellesi ja muille. Sisäinen kasvu ja oppiminen ovat tärkein seuraus. se on tärkeämpää kuin se, mitä muuten saavutat teoillasi.

Jokainen eteeni tuleva tehtävä tuo mukanaan myös tuon tehtävän suorittamiseen tarvitsemani voiman.

*** 

Mielenkiintoista perjantaita Sinulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)