tiistai 27. tammikuuta 2015

Tiistain tunnelmat

Huomenta!

Eilisen teemakortin jälkeen katsotaanpas vähän kattavampi katsaus tulevan viikon tunnelmaan!

Lähimenneisyys: LANTTIEN PRINSSI

 
Lanttien prinssi kuvaa kukkimista ja pölyttämistä. Tämä edistää perheeni hyvinvointia. Ajattelisin näin, että sopiva työ ja mukavaa vapaa-aikaa. Siinähän ne onnellisuuden ja hyvinvoinnin kulmakivet ovat.

Maallista rikkautta, vahva nuori mies…Geometrisyyttä, ehkä vähän asiallisuutta ja kylmyyttä. Tunteita ei niin vain näytetäkään.


”Rakenteiden, muotoilun, arkkitehtuurin hallinta, järkkymättömyys, harkitsevuus, meditaatio, fyysinen toimeiliaisuus.”
 
"Nyt on aika toimia. Jos toimit, koet merkittäviä asioita. Minkälaisesta tekemisestä pidät? Mikä auttaisi sinua ymmärtämään paremmin itseäsi? Etsi jokin luova liikuntamuoto, josta iloitset ja nautit."
 
Löydän työn, josta nautin ja joka tyydyttää minua. 
***

Tämä hetki: SAUVOJEN RITARI

 

-tulen tulielementti; voimakas eteneminen; syvällisempi ymmärrys; muutokset-

Tässä kortissa on toimintaa, tulta ja tappuraa. Musta hevonen korskuu liekeissä ja haarniska-asuinen ritari pysyy selässä...Tämä kortti kuvaa kasvun ja sisäisen kehityksen täydellistä hallintaa. HÄnen vasemmassa kädessään on soihtu, jolla hän polttaa pois kaiken tiellään olevan negatiivisuuden. Kortissa esiintyy myös yksisarvinen. Ritarin kypärä on nimittäin koristeltu yksisarvisen päällä. Se symboloi kolmatta silmää.

"Ole hereillä, valmiina huomaamaan ihmiset ja tilanteet, jotka saattavat saada aikaan isoja muutoksia tietoisuudessasi. Ole kiitollinen tästä olemassaololta saamastasi lahjasta. Ota se vastaan, mutta älä takerru siihen.

Jokainen haaste auttaa minua kasvamaan. Jokainen myrsky vahvistaa juuriani.

"Kun olet valmis hyväksymään täysin itsesi - myös varjopuolesi- sisäinen voimasi kasvaa. Tämä avaa eteesi lähes rajattomat mahdollisuudet." 
***

Lähitulevaisuus: MIEKAT 3. SURU

 

-huolet, epäilykset, selkeyden puute, raskasmielisyys, masennus, kolmen ihmisen välisissä suhteissa esiintyvä jännite-

Tämä kortti on kehotus tehdä selkeitä, yksiselitteisiä päätöksiä. Vain siten menetetty tasapaino voidaan saada takaisin.

Millaisia päätöksiä sinun on vaikea tehdä tai kohdata?

Käytä tarotia paljastamaan millaisia päätöksesi ovat. Nosta nyt toinen kortti osoittamaan sinulle, mikä sinua odottaa, kun kohtaat ongelmasi. ( Sauvat 5. taistelu ) 
Jokainen ongelma sisältää jo ratkaisun itsessään.

Irtaudu ahdasmielisyydestä, niin pelkosi ja surusi kaikkoavat.
***

Tämän tummasävyisen kortin nostan nyt toistamiseen lyhyen aikavälin sisällä. Minua kohtaa sauvojen 5. kun kohtaan ongelmani.

Sauvat 5. taistelu

  

- rajoittaminen, turhat jännitteet, ristiriidat, turha ponnistelu, taistelu tai alistuminen, tukahdutettu energia, omien voimavarojen tiedostaminen-

-Miten pyrkimys rajoittaa toista näkyy suhteessanne?
-Luotan sisäiseen voimaani ja kuljen omaa tietäni.
- Huomaa, että voit itse olla menestyksesi ja täyttymyksesi tiellä. Yritä päästä irti rajallisista käsityksistäsi.

"Millaisia ylittämättömiä esteitä näyttää olevan sinun itsesi ja päämääriesi saavuttamisen välillä? Miltä edessäsi oleva velvollisuuksien ja tehtävien suma näyttää juuri nyt?"

"Etene vähitellen, ota kaikki vähän rennommin."

***
Tästä voisi päätellä että työmme saamme nyt luistamaan hyvinkin ja keväästä tulee miellyttävän sen asian tiimoilta. Löydän myös uuden miellyttävän liikuntamuodon elämääni. Erään olen jo aloittanut, mutta hmmmm.....onko se se? Jotain haasteitakin on tiedossa, mutta niistä selvitään!

Muikeaa alkuviikkoa Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)