torstai 29. tammikuuta 2015

Viikonloppua kohden

Iltaa!

Sain inspiraation valottaa vähän loppuviikkoa nyt jo iltasella. Huomenna on herätys niin aikaisin, että en varmaan koe tänne kutsumusta ja nyt taas tosiaan on oikea aika.

Lähimenneisyydessä vaikuttaa LANTTIEN RITARI


Lääkäri, parantaja, rahasijoitukset, sadonkorjuu, työ ja raadanta.

Nyt sinun on aika käyttää kykyjäsi jollain tavalla. Edessäsi olevat tehtävät ovat suuria ja vaativat kaikkien voimiesi käyttämistä. Jos ponnistelet, saat runsaan sadon. Onko elämässäsi jotain tehtäviä, joita haluaisit vältellä?

Aina kun asiat tuntuvat käyvän liian hankaliksi, keskity niihin myönteisiin seurauksiin, joita tehtäviesi suorittamisesta koituu itsellesi ja muille. Sisäinen kasvu ja oppiminen ovat tärkein seuraus. se on tärkeämpää kuin se, mitä muuten saavutat teoillasi.

Jokainen eteeni tuleva tehtävä tuo mukanaan myös tuon tehtävän suorittamiseen tarvitsemani voiman.

***


Tätä hetkeä edustaa LANTIT 5. HUOLI




No onpa hauskaa, että tammikuun 2015 teemakortti tulee nyt sitten vielä tähän kuun loppuun! Minullahan on huomenna pitkästä aikaa palkkapäivä ja pessimistisesti sanoen voisi sitä palkkaa enemmänkin tulla. Onko tämä nyt sitten rahahuolia ja muuta hautomista? Kuka tietää???

 - huolet, rahahuolet, asioiden hautominen, pessimismi, selviytymisen pelko, ulkopuolelle jäämisen pelko, ongelmallinen kanssakäyminen-

"Huolta raha-asioista tai terveydentilasta. Sinulla voi olla vaikea taloudellinen tilanne mutta älä murehdi sillä apu on lähempänä kuin huomaat. Kiinnitä siis huomiota merkkeihin ja seuraa niitä."

Jotta elämäsi voisi olla huolettomampaa ja tasapainoisempaa, sinun on lakattava murehtimasta sitä, minkä olet jättänyt taaksesi. 
***

ja lähitulevaisuudessa vaikuttaa YLIPAPITAR



-mahdollisuus käyttää intuitiivisia voimia, parantaminen, riippumattomuus, sisäinen tasapaino, lisääntynyt itseluottamus-

Ylipapitar on voimakkaimpia tasapainoa ja harmoniaa kuvaavia kortteja. Tämä kortti voi viitata yliaistillisiin havaintoihin ja intuitiivisiin kykyihin. Nämä kyvyt voivat olla selvänäköisyyttä, telepatiaa, luovaa mielikuvittelua, empatiaa, intuitiivista tietämystä ja parantavia voimia.

Olet nyt yhteydessä omiin sisäisiin voimavaroihisi. Kehitä niitä entistä täydemmin. Suojele itsenäisyyttäsi.

Onko elämässäsi alueita, joilla annat muiden ihmisten vaikuttaa itseesi sen sijaan, että luottaisit omaan intuitioosi?

Hakeudu veden läheisyyteen niin usein kuin mahdollista. Mietiskele veden äärellä ja opi siitä niin paljon kuin vain voit.

Luotan omiin kykyihini ja voimavaroihini.
***
Voih, pitäisikö viikonloppuna käydä mökillä pitkästä aikaa? Siellä kyllä saavuttaa tasapainoa ja harmoniaa...Ihan mielenkiintoiselta näyttää tämä tuleva viikonloppu.

Mukavaa illan jatkoa Sinulle ja valoa viikonloppuusi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)