perjantai 13. helmikuuta 2015

Perjantai 13. päivä

Huomenta!

Tämä postaukseni otsikko on arvatenkin melko yleinen tänään...onhan perjantai ja 13. päivä. Katsotaanpas miltä tuleva viikonloppu vaikuttaa!

Lähimenneisyys: MALJAT 10. TÄYTTYMYS

”Tyydytys, täyttymys, säteily"
 
 10 maljaa ovat järjestäytyneet Elämän Puun muotoon. Kaikki on oikealla paikallaan täydellisessä tasapainossa. Tämä on syvän täyttymyksen kuvaus. 
 
Anna asioiden kehittyä itsestään. Saat kaiken oikealla hetkellä.”
 
Elämä antaa minulle kaiken, mitä tarvitsen ollakseni onnellinen.
***
 
Tämä hetki: SAUVAT 2. HERRUUS

 
Aktiivisuutta, toimintaa, asiat sujuvat mallikkaasti.
 
 ”Sotaisa energia, dynaaminen tienraivaaja, tilanteen herruus tai hallinta.”
 
 " Tunnusta tahdonvoimasi! Jos olet sisäistänyt tämän voiman, menestys seuraa jokaista askeltasi." 
***

Lähitulevaisuus: LANTIT 4. VOIMA

 

"Lopettakaa kilpailu. Älä yritä painostaa kumppaniasi määräilemällä, valittamalla joka asiasta tai leikkimällä avutonta. Kortti korostaa elämän aineellista puolta. Kortin merkitys riippuu kortin nostavan henkilön taustasta. Kortti voi olla kehotus vahvistaa omaa luonnetta ja eheyttä. Tai se voi haastaa myöntämään elämää hallitsevien sääntöjen ja periaatteiden olemassaolon, mikä estää sydämen äänen kuuntelemisen."

Rakenteet ovat elämällesi ja eteenpäin pääsyllesi välttämättömiä ja tukevat sinua pyrkimyksissäsi. Ne eivät kuitenkaan saa estää vapauttasi ja joustavuuttasi.

Tarjoan voimani rakkauden palvelukseen.
*** 
Mitä suunnitelmia sinulla on viikonlopuksi? Minulla on nyt laatuaikaa omalle itselleni. Mies on reissussa ja olen ollut toipilaana erilaisista kulkutaudeista...Näen omalla kohdallani tämän siten, että palaan jälleen harrastukseni pariin ja minulla on tahdonvoimaa toteuttaa ja jatkaa tätä laihdutusprojektiani.

Muikeaa viikonloppua Sinulle!



2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)