maanantai 9. helmikuuta 2015

Upea alkuviikko!

Huomenta!

Katsotaanpas alkuviikon näkymät. Hienolta näyttää, ei voi muuta sanoa!

Lähimenneisyydessä vaikuttaa MALJAT 9. ONNELLISUUS

 

"Tämä hetki on täynnä harmoniaa ja sisäistä iloa. Avaudu sille täysin. Älä menetä tätä tilaisuutta! Kortti ilmentää iloa, avoimuutta ja jakamista, jotka kumpuavat ylitsevuotavasta rakkaudesta; rakkautenne säteily vetää myös muita ihmisiä puoleensa, jos he vain ovat sille avoimia. Kortin ilmentämä onni ei rajoitu yhteen ihmiseen. Haluat jakaa myös muiden kanssa sen, mitä olet kokenut Hänen kanssaan. Säteilystäsi voivat nauttia kaikki, jotka ovat sille avoimia; he vain vahvistavat ja syventävät onneasi."

Mitä enemmän ilmennät ja jaat iloa, sitä enemmän iloa virtaa sinulle takaisin rikastuttaen elämääsi.


Eikös sitä aina sanota, että niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan? Tätä olen ainakin yrittänyt kokeilla elämässäni ja noudattaa...erityisesti töissä. Olemalla ystävällinen kaikille olen ainakin itse yrittänyt parhaani.
 
***

Tätä hetkeä edustaa TAITO

  

- vastakohtien yhdistäminen, tasapaino, sisäinen muutos, transformaatio, alkemia, merkittävä askel, luova voima-

Tämä kortti merkitsee haastetta katsoa sisäänpäin. Vastakohtien yhdistämisen tässä vaiheessa sisäinen muutos ei lainkaan siedä ulkopuolelta tulevia sysäyksiä tai paineita. Löytääksesi kätketyn kiven, timantin, sinun täytyy katsoa sisäänpäin.

 "Nauti kaikin tavoin itsestäsi, energiastasi ja taidoistasi ja anna niiden ilmetä luovuutena. Sinun ei tarvitse enää taistella eikä tuntea tuskaa."

Antaudun jumaluuden perin pohjin muuttaville voimille. Olen luovien energioiden käytössä oleva avoin kanava.

Nauti kaikin tavoin itsestäsi, energiastasi ja taidoistasi ja anna niiden ilmetä luovuutena. Sinun ei tarvitse enää taistella eikä tuntea tuskaa.

Luovuutta tässä tarvitaankin. Alitajunnassani on tullut jo selviä merkkejä siitä, että luovat puuhat odottavat tekijäänsä...Katsotaan nyt, mitä kaikkea saan aikaiseksi.

***

Lähitulevaisuudessa pilkistää LANTTIEN ÄSSÄ

 

"Sisäinen ja ulkoinen rikkaus, suuri menestys, sielun ja ruumiin, hengen ja materian, taivaan ja maan yhdistäminen, eheys"

Lanttien Ässä heijastaa valmiuttasi elää ulkonaisesti ja sisäisesti rikasta elämää. Kaikki tarvittava on jo ulottuvillasi. Antaudu elämän runsaudelle ja opi käyttämään siipiäsi. 

"Muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta. Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu muutokselle luottavaisin mielin!"

Tasapaino, täyttymys ja hyvinvointi odottavat sinua! Ne kutsuvat sinua juhlimaan elämää ja nauttimaan siitä sen kaikilla tasoilla.

Yltäkylläisyys on luonnollinen olotilani. Se sallii minun ilmaista henkisyyttäni ja luovia mahdollisuuksiani tässä maailmassa.

Ässäkortit ovat aina olleet mieleeni. Erityisen ilahduttavaa on, kun Lanttien Ässä tulee pöytään. Muutoksia on tulossa ja se ilahduttaa minua!
***

Muikeaa alkuviikkoa Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)