maanantai 23. helmikuuta 2015

Valkoinen

Valkoinen on vähän jännä väri. Valkoinen ei ole oikeastaan mikään väri ja musta taas heijastaa kaikkia värejä vai menikö se juuri toisinpäin? Olen huomannut nyt asuntosivuja selatessani ja blogeja lukiessani että jo pidemmän aikaa sisustuksen trendinä on ollut valkoinen väri. Kaikki on niin hohtavan valkoista, puhdasta ja kaunista. Väritöntä. Minä en ole sisustaja oikeastaan mitenkään enkä niinkään välitä trendeistä. Kaikki on vähän omannäköistä.

Minulla ei ole kodissani mitään valkoista. Keittiön kaapit ovat ysäriä ja ne ovat kamalan valkoiset. Patterit ovat valkoiset. Kodinkoneet ovat valkoiset. Muuta valkoista ei sitten olekaan! Huomaan sen, kun yritän ottaa valokuvia ja laittaa jotain neutraalia ja kaunista vaaleaa taustaksi. Hah, hah ei tule mitään. Ei mulla ole! Paitsi lakanoista tykkään jos ne ovat valkoiset. Ehkä se vähän tasapainottaa värikästä kotiani ja värikästä luonnettani. On mahdollisuus nukkua valkoisissa lakanoissa.

PUNAINEN: matto, verhot, sohva, pöytäliina, pöytälamppu, tapeetti

SININEN: wc:n kaakelit vaalean siniset

VALKOINEN: jokunen lakana, keittiön kaapit, mikro, jääkaappi, pesukone

ORANSSI: tapeetti

MUSTA: kirjoituspöytä, tuoli, kirjahylly, sänky, verhot

RUSKEAN sävyt: suurin osa huonekaluista, tapeetti

VIOLETTI: tapeetti, matto, jokunen lakana

VIHREÄ: tapeetti

KELTAINEN: jokunen tekstiili  (haluaisin keltaisen keittiön, mutta vielä se on haave...)

HARMAA: -

Tämä nyt oli vähän tämmöinen älytön pakina tähän kohtaan, mutta eipä tule nyt oikein muutakaan mieleen.

Ai niin, valkoisista vaatteista olen aina tykännyt. Ja asusteista. Valkoisia vaatekappaleita löytyy siis jokunen. Kiva juttu! Sisar hento valkoinen. Tai sitten ei.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)