keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Elämäntilanne

Huomenta!

Synkkien pilvien alla täällä elellään ja siksipä päätin katsoa nyt kuuden kortin pöydän, joka kartoittaa hiven laajemmin elämäntilannetta. Mikä siinä on kun vastoinkäymisiä tulee, ne yleensä aina kasautuvat?

Perusta: MALJAT 2. RAKKAUS

 

"Vastaanottava rakkaus, onnelliset suhteet, tunteiden vaihto."

"Kiinnitä tällä hetkellä osaksesi tulevaan rakkauteen. Pysy avoimena ja anna rakkauden tulla syvälle sisällesi."

"Jos haluat kokea todellisen rakkauden, voit tehdä vain yhden asian: ole itse rakastava."


Sikäli mielenkiintoinen kortti, että tämä on koko tilanteelleni perustava. Melko positiivinen perusta, ehkä asiat eivät olekaan niin huonosti kuin kuvittelin. 
***
 
Vahvuus: SAUVAT 7. ROHKEUS

 
-rohkeus, uskallus, sysäys, riskien ottaminen, ei kompromisseja-

Tässä kortissa rohkeus on rohkeutta laajentaa henkilökohtaista kokemustasi. Rohkeus on syntynyt kyvyistäsi oppia menneistä kokemuksistasi. Jos käytät oppimaasi, voit ottaa lisää riskejä tietoisemmin.

Itselleen uskollisena ja aitona pysyminen merkitsee oman totuutensa puolustamista silloinkin, kun kohtaa valtavaa vastusta. Luota omaan voimaasi. Nykyisessä tilanteessasi sinun on puolustettava itseäsi mihin hintaan hyvänsä.

Ilmaisen oman totuuteni avoimesti ja rehellisesti.


Matkallasi menestykseen ja täyttymykseen sinun on puolustettava urheasti näkemyksiäsi ja ilmaistava rohkeutesi ja voimasi.

Tämä on tietysti ilo nähdä vahvuutena, rohkeuteni. Sitä tässä nyt tarvitaankin, kaikin tavoin.
***
 
Heikkous: AURINKO



"Erittäin suuri luova energia, tietoisuus, tyydyttävä rakkaussuhde, viisaus, henkisyys."

 Toiveittesi täyttäminen on mahdollista tässä ja nyt. Rentoudu ja antaudu tanssiin. Oikeat kumppanit löytävät toisensa."

"Kortissa on kaksi lasta, joilla on perhosen siivet; tanssii vihreällä luovuuden vuorella. He kuvaavat naisen ja miehen välistä vapautunutta suhdetta. Saavutettu vapaus ilmaistaan hurmioituneena ilona ja innostuksena. Kaikki energia voidaan käyttää nyt  yhteiseen luovaan prosessiin. Sitä ei enää tuhlata valtataisteluun, mustasukkaisuuteen tai rajojen asettamiseen."

Olen tasapainossa jumalallisen Valon kanssa, joka täyttää minut ja ohjaa minua.





Mielenkiintoista nähdä tämä valon kortti heikkoutena?

***
Haaste: SAUVAT 10. TORJUNTA

Tämä Tuli-elementtisarjan viimeinen kortti tunnetaan Tarot-piireissä lempinimellä 'burnout-kortti'. Nimi kieltämättä sopii hyvin kuvaan, mutta kyllä kortin symboliikasta sentään myönteisempiäkin puolia löytyy. Kuten alussa kirjoitin, Tuli-elementin henkilöt rakastavat yli kaiken haasteita, joiden kautta he oppivat tunnistamaan omat voimansa. 

Heikkous tai luovuttaminen ei Tuli-elementin kohdalla juurikaan tule kysymykseen. Tässä sarjan viimeisen numerokortin kohdalla voidaan kuitenkin sanoa, että liekki palaa 'kituen'. Syy ei johdu siitä ettäkö kynttilä olisi palamassa loppuun, vaan siitä että happea ei ole tarpeeksi. Työnarkomaanien kohdalla tämän voi tulkinnoissa usein ymmärtää kirjaimellisesti: jatkuva sisätiloissa oleminen ja (yleensä) tietokoneen tuijottaminen jäykistää niska-hartiaseudun, joka yhdessä huonon ilman kanssa tuottaa aika tarkalleen kuvaa vastaavan kokemuksen. Toinen ryhmä, johon kortin teema usein liittyy, ovat henkilöt jotka joutuvat kantamaan paljon vastuuta harteillaan. Mikäli nykyinen malli jatkuu samana työelämän piirissä voin "ennustaa", että 'Sauva kymppi-ihmisten' määrä tulee varmasti kasvamaan. 

Tämän kortin tulkinta lähde: Tarotpuu.fi


Suunta: SAUVOJEN PRINSESSA

 

-pelosta vapautuminen, uusi alku, optimismi, laajentunut havaintokyky- 


"Prinsessat ovat sanansaattajia, usein viittaa lapseen tai nuoreen. Epäkypsää suunnitelmaa. Tuo hyviä uutisia, kirjeen tms. Hän edustaa luovuutta ja innostusta."

Vanhat pelkosi ovat menettäneet otteensa sinuun. Tuo nyt esille suurimmat voimasi ja vahvuutesi. Mikä on seuraava askel elämässäsi? Löydä se pelottomasti!
Opi tapoja, joiden avulla voit muuttaa pelon tunteita ja päästä niistä yli. Voit esimerkiksi tanssia, tehdä hurmiollisia meditaatioita tai transsiharjoituksia.

Suurin vahvuuteni on...kun hyväksyn pelkoni, se muuttuu rakkaudeksi.
 
Kun voitat pelkosi, saat voimaa ja varmuutta joita tarvitset täyttääksesi hartaimmat toiveesi. 
***

Neuvo: KUOLEMA
 

-Kuolema ja ylösnousemus, vanhoista pauloista vapautuminen, ulkoiset muutokset-

Kuoleman kortti ei merkitse yleensä fyysistä kuolemaa. Tavallisesti se viittaa radikaaliin ulkoiseen muutokseen. Vanhojen suhteiden on hajottava, päätyttävä. Siihen voi liittyä kipeitä kokemuksia, mutta kortin nostaminen merkitsee valmiuksiasi tähän. Irtipäästäminen vapauttaa sinut, vaikka vaikeaa se voi olla. Kuolema näyttää kahdet kasvonsa: ne, jotka tuhoavat ja repivät hajalleen ja ne, jotka vapauttavat sinut vanhoista, liian sitovista, elämänkielteisistä siteistä. Riippuu omasta asenteestasi, kumpi näistä toteutuu.

Olet nyt valmis tekemään elämässäsi tarvittavat muutokset. Hyväksy se tuska, joka saattaa seurata vanhan menettämistä. Millaisissa aikansa eläneissä suhteissa tai tilanteissa yhä roikut?

Kuole ennekuin kuolet.

Pystyäksesi todella elämään yltäkylläisyydessä sinun on joka hetki oltava valmis luopumaan siitä, mikä on mennyttä; minkä olet jättänyt taaksesi.

***

Kirpakkaa Keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)