maanantai 2. maaliskuuta 2015

Ongelman ratkaisua

Huomenta!

Maaliskuu alkaa ikävästi ongelmanratkaisulla. Sain eilen tietää varsin surullisia uutisia. Kyse ei ole kuitenkaan elämästä ja kuolemasta, mutta pettymys on mittaamaton!!!

Menneisyys: SAUVAT 2. HERRUUS


Aktiivisuutta, toimintaa, asiat sujuvat mallikkaasti.
 ”Sotaisa energia, dynaaminen tienraivaaja, tilanteen herruus tai hallinta.”
 " Tunnusta tahdonvoimasi! Jos olet sisäistänyt tämän voiman, menestys seuraa jokaista askeltasi."
 
***

Nykyisyys: MALJAT 8. UUPUMUS

  

-Lamaannus, tukketutuminen, tunteiden estyneisyys, laiskuus, epäselvyys, tunteiden suo.

Liian paljon nautintoja ja hemmottelua! Olet jo tarpeeksi energiaasi ihmisiin, jotka eivät anna sinulle mitään. Olet täyttänyt heidät energiallasi, mutta he olivat kuin pohjattomia tynnyreitä. Tunnet itsesi tyhjäksi ja kuiviin imetyksi. Tämä maalaus kertoo ihmissuhteista, joissa energian virtaaminen on pysähtynyt. Sinun on aika katsoa itseäsi, asettaa rajoja ja sanoa "ei." Se, että kohdistat rakkautesi ihmisiin, joilta ei saa mitään, saattaa johtua vanhasta käyttäytymismallista. Tämä saattaa olla merkki siitä, että pelkäät hyväksyä rakkautta.

Tällä hetkellä tuntuukin tältä, kuten kortissa näkyy. Eilen tapahtui totaalinen lamaannus, se vei yöunet ja tarvoin tunteiden suossa. Se jatkui osittain tänäänkin, mutta ehkäpä se tästä. Voi miten nämä tarotit AINA osaavat näyttää, missä oikein mennään!
 
***

Tulevaisuus: MIEKAT 8. HÄIRINTÄ

 

Rohkeus puuttuu. Pelko on jähmettänyt paikalleen. Avuttomuuden tunne. Onko sinut aivopesty ajattelemaan ettet pysty tai osaa? Sinä osaat ja pystyt vapauttamaan itsesi tästä tilanteesta. Ratkaisu on itseasiassa aika yksinkertainen. Vapauta itsesi turhista kahleista.

Kaikki, mikä heikentää sinua - kielteiset ajatukset, tunteet, tilanteet tai ihmiset - estää menestystäsi. 

Anna asioiden olla ja kehittyä itsestään jonkin aikaa. Älä aloita mitään uutta sinä aikana, kun näihin päätöksiin liittyvä epävarmuus vallitsee. Jupiter tuo ennennäkemättömän ja odottamattoman muutoksen parempaan. Ongelma, jota tällä hetkellä tuntuu olevan mahdotonta ratkaista, tulee kyllä ratkeamaan itsestään.

Kaikki, mikä heikentää sinua - kielteiset ajatukset, tunteet, tilanteet tai ihmiset - estää menestystäsi.


Tämä on oikeastaan hyvä neuvo. Etsin vielä omaa asennettani, miten onkaan parempi. Nyt ei kannata tehdä mitään hätiköityä, vaan uskon että kaikki löytävät kyllä paikkansa. Rohkeus todellakin minulta puuttuu ja välillä tuntuu että olen itse itselleni asettamieni kahleiden vanki.
***

Mitä tehdä? : KOHTALO



-uusi alku- laajeneminen- luovuus- suuri läpimurto- itsensä totetuttaminen- odottamaton onni tai sattuma-

"Jos nyt ei tapahdu ihmeitä, jotain on vialla! Olet todella suuren läpimurron edessä! Käytä tämä hetki hyväksesi! Oletko todella valmis ottamaan vastaan suuren onnen? Mikä on vielä tielläsi?"

" Olen nyt valmis elämäni ihmeeseen."


Tämä onkin mielenkiintoinen neuvo. Kohtalo puuttuu peliin. Hmmmm....Kaikki tulee joka tapauksessa kääntymään parhain päin. Näin minä uskon nyt.

***

Ulkopuolelta tuleva auttava tai häiritsevä energia: SAUVOJEN KUNINGATAR

 

- itsetuntemus, myötätunto, muutos-


 "Tarina kertoo että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteestaan täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskean ja leijonansa leopardin. Leopardin mustat läikät ovat menneisyydessä vallinneesta pimeydestä." 

 "On usein hyvin intuitiivinen, luova ja jopa selvännäköinen. Hänellä on taito vetää ihmisiä puoleensa."

Olet tehnyt töitä itsesi kanssa ja edistynyt. Nyt on aika oppia jakamaan se muiden kanssa. Anna itsetuntemuksesi ilmetä jokapäiväisessä elämässä!

Olen säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta!

Hyväksy syvältä ravistelevat, ehkä tuskallisetkin elämänmuutokset. Niidenkin tehtävänä on viedä sinua lähemmäksi sisäistä täyttymystäsi.

Tämä on selvästi auttava energia, sillä Sauvojen kuningatar on myös kortti, joka kuvastaa minua itseään. Itsetuntemuksen myötä saavutan mitä haluan? En pelkää, ja kaikki kääntyy positiiviseen valoon!

***
Suurimmat toiveet tai pelot: MAAILMANKAIKKEUS

  

Ympyrä on sulkeutunut. Olen lähempänä maailmankaikkeutta.



”Täydentyminen, kosminen liitto, matkustaminen, orjuudesta vapautuminen, karmasta vapautuminen.”

Sinun on nyt mahdollista nähdä asiat sellaisina kuin ne todella ovat. Asetelma on valmis uuden aloittamiselle tai jonkin asian suotuisalle loppuunsaattamiselle. Elämäsi tapahtumat ovat sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa.

Millä elämäsi osa-alueilla sinun on aika vapautua? Onko tiedossasi jokin matka tai jokin yritys, jotka vain odottavat, että tekisit jotain niiden eteen? 


Ehkä yritys ennemminkin. Mielenkiintoista.
***
Tulos tai seuraus: SAUVAT 9. LUJUUS

  

-tietoisten ja alitajuisten energioiden yhdistymisestä syntyvä lujuus, eheys-

Olet keskellä tapahtumaketjua, jonka aikana löydät todellisen lujuutesi. Luota sisäiseen oppaaseesi! Haluat ehkä osallistua ryhmiin, jotka voivat auttaa sinua kehittämään ja ilmentämään omia kykyjäsi.

Pelkäätkö vähän omaa lujuuttasi? Millä elämäsi osa-alueilla tämä ilmenee?

Kiinnitä näinä aikoina huomiota uniisi.

Tiedän yhä selvemmin, kuka olen. Tämän tajuaminen johtaa piilevien vahvuuksieni täyteen kehittymiseen.

No todellakin olen keskellä tapahtumaketjua. Ja löydän todellisen lujuuteni. Voi, miten huojentavaa.
***

Onneksi tämä selvensi tilannetta!

Makeaa Maaliskuuta Sinulle :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)