sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Sunnuntain Suhinat

Huomenta!

Lähimenneisyydessä vaikuttaa MIEKKOJEN PRINSSI

 

- menneisyyden taakse jättäminen, suhteen uudistuminen, eron mahdollisuus-

Sinun ja kumppanisi on nyt luovuttava vanhoista käsityksistänne. Menneisyys- jopa lapsuus- vaikuttaa suhteeseenne monin eri tavoin. Olet omaksunut paljon sellaista, mikä ei ole sopusoinnussa sisäisen totuutesi kanssa. Suhteenne on suuren muutoksen edessä. Muutos onnistuu vain, jos kumpikin on valmis luopumaan vanhoista käsityksistään ja rooleistaan.

Päästän irti kaikesta, mikä estää minua löytämästä sisäistä totuutta.
***

Tätä hetkeä edustaa MIEKKOJEN KUNINGATAR


 
"Kuningatar on usein vanhempi naishenkilö (30+ tai hyvin kypsä nuori nainen) joka on saanut jo paljon aikaan. Kypsyys ja pätevyys ovat esillä."
 
Selkeydellä, avoimuudella ja aitoudella raivaat ne esteet, jotka tähän asti ovat estäneet sinua saavuttamasta aitoa täyttymystä.

 ”Tunkeutuminen vanhojen naamioiden ja roolien läpi, järkevä, älyllinen, looginen, puolueeton.”
  Kun panet naamiosi syrjään ja luovut sinulle turvaa tarjonneista tutuista rooleista, luovut samalla vapaaehtoisesti tavaksi tulleista puolustusmekanismeista. Kun käytät läpitunkevan, syvän ymmärryksen miekkaa, huomaat, etteivät naamiosi ainoastaan suojele ja kätke sinua. Ne myös erottavat sinut itsestäsi ja muista. Ponteva naamioittesi irti repiminen vapauttaa sinut. Miekkojen Kuningatar ohjaa sinut pois ympäröivistä pilvistä selkeyteen ja avoimuuteen.

Olet parhaillaan irrottautumassa vanhoista rooleista ja käyttäymismalleista. Tämä saattaa tuoda tuskallisia kokemuksia, mutta se on sen arvoista! Saavuttamasi selkeys vapauttaa sinut!
Millaisten roolien taakse helpoimmin ja useimmin piiloudut? Oletko valmis pudottamaan ne?

Elämäni ainut tehtävä on pysyä uskollisena ja aitona itselleni.
***
 
Lähitulevaisuudessa vaikuttaa SAUVAT 8. NOPEUS

  

-Selkeä, suora, nopea kommunikointi, väärinkäsitysten selvittäminen-

Sauvojen 8 on tiellämme olevien esteiden voittamisen kortti. Sinun on tullut aika määritellä oma näkökantasi. Jos olet avoin ja pysyt omassa keskuksessasi, väärinkäsitykset selviävät. Käytä tämä tilaisuus hyväksesi, että tulisit entistä avoimemmaksi niitä ihmisiä kohtaan, jotka merkitsevät sinulle jotain. Puhu heille tai kirjoita kirje.

Avoimuuteni ja itseluottamukseni avaa rakastamieni ihmisten sydämet.
***

Indikaattorikorttina toimii NARRI
 

"Avoimuus, luottamus, valmius riskien ottamiseen, rohkeus seisoa omilla jaloillaan, vapaus, riippumattomuus, luovuus, suuret mahdollisuudet, mahdollisuus ottaa merkittävä askel elämässäsi, sydämen äänen kuunteleminen. Olet valmis uuteen alkuun, kenties jopa merkittävään elämänmuutokseen. Antaudu, uskalla hypätä tuntemattomaan, vaikka pelko yrittäisikin pidätellä sinua. Luota sydämesi ääneen."

 "Narri kehottaa sinua antautumaan rakkauden vietäväksi. Kokeile jotain epätavallista ja hyppää rohkeasti tuntemattomaan. Se tuo mukanaan epävarmuuden mutta myös vapauden. Suhteenne on aito ja arvokas vasta, kun pystytte olemaan avoimia ja sanomaan toisillenne asioita, joiden vaikutusta että osaa ennakoida. Avoimuus tarkoittaa että voit kertoa Hänelle kaiken, mitä sisälläsi on - sanallisesti tai sanattomasti. Narrin ilmentämä vapaus tarkoittaa, että unohdat muilta omaksutut käsitykset, normit ja velvollisuudet. Seuraa sydämesi ääntä."
Jos rohkenet antautua elämään todella täyttä elämää, sinulle voi tapahtua mitä hämmästyttävimpiä asioita.
Tästä lähtien seuraan sydämeni ääntä. Olen avoin ja valmis menemään minne tahansa se minut kuljettaakin. 

***

Ihanaa Sunnuntaita sinulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)