lauantai 4. huhtikuuta 2015

Pagan Cats Pääsiäisenä

Huomenta!

Tänään katsomme Pakanallisista Kissatarotkorteista miltä pääsiäisen loppupuoli näyttäneekään! Viimeksi saimme vastauksen kissantassu- pöydän avulla, mutta nyt katsotaan perinteisesti tulevaisuuteen.

Lähimenneisyys: KUOLEMA

Tämä kortti on todellinen pääsiäisen kortti. Ollaan kuoleman porteilla ja musta kissa istuskelee raskaan rautaristin lähellä. Pitkäperjantai tästä tulee mieleeni tunnelmaltaan.

"An ending that will bring grief and a sense of loss. It will also contain the seeds of a new life and make transformation possible."
***

Tämä hetki: LANTTIEN NELJÄ

 

American Curl istuskelee söpöine korvineen laatikon päällä. Laatikossa on neljä symbolia, maitokannu, kala, lintu ja perhonen. Kaikki ovat kissalle mieluisia, mitään ei puutu. Takana näkyy kaupunkia, joten kissa makailee varsin korkealla ja näkee kauas.

"Gathering power"

***

Lähitulevaisuus: MIEKKOJEN KUUSI


Tässä ollaan matkalla jonnekin, koko perhe. Isä vie vaunuja eteenpäin ja muu perhe istuu miekkojen keskellä. Ollaan sillalla ja ympärillä on vain vettä.

"Receiving help to leave and undersirable situation."
***

Yleinen teema: SAUVOJEN VIISI

 

Tämä näyttää kyllä nyt kissatappelulta. Eriäviä mielipiteitä niin henkisesti ja toivottavasti ei fyysisesti. Aika mielenkiintoinen näkökulma.

"Trying to work together, with mixed results."
*** 

Hyvää Pääsiäistä Sinulle!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)