tiistai 28. huhtikuuta 2015

Tiistain tuumailut

Huomenta!

Kolmen kortin kimara mitä tänään on odotettavissa.

Lähimenneisyys: MIEKAT 7. TURHAUTUMINEN
  

-lannistuminen, epätoivo, epävakaisuus, olemassaolon pelko, negatiiviset odotukset-

Nämä kirjaimellisesti tuhoavat ajatukset on otettava vakavasti. Todellisuus on jotakuinkin erilainen kuin sinun nykyinen käsityksesi siitä. Pian voit jo nauraa epäilyksillesi.

Peloillasi ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa! Herää jo näkemään, mitä todella tapahtuu.

Millä elämäsi alueilla kutistat itsesi rajoittuneiden käsitysten vuoksi? Millaisia rajoittuneet uskomuksesi ovat?

Minulla on kaikki mitä tarvitsen saavuttaakseni sen, mitä kaikkein eniten kaipaan. 

***

Tämä hetki: LANTTIEN KUNINGATAR
 
”Lanttien kuningatar on taivaltanut pitkän, raskaan matkan läpi autiomaan. Nyt hän on saapunut vihreämmälle, hedelmällisemmälle maaperälle. Kuningatar lepää valtavankokoisen ananaksen päällä nauttien virvoittavasta keitaasta ja katselee rauhallisesti taakseen jäänyttä pitkää ja vaikeaa taivalta.
Kuningatattaren edessä oleva pukki kuvaa lisääntymiskykyä, uuden elämän syntymisen edellytystä. Se voidaan nähdä myös Kauriina: kovana, hellittämättömänä, riippumattomana. Lanttien Kuningatar huolehtii hyvin kehostaan. Hän tietää tarkalleen, mitä keho tarvitsee heijastaakseen oivallisesti sielun temppelinä hänen sisäistä kauneuttaan. Tämä tarkoittaa yhtä hyvin fyysisestä kunnosta huolehtimista ja kauneudenhoitoa kuin hyvää ruokavaliota ja terveydenhoitoakin.”
 
"Viittaa naiseen joka on hoivaava, mutta samalla hyvän liikevaiston omaava, hän on luotettava ja pitää perhettä tärkeänä."
  
 " Olet kulkenut matkasi hedelmättömän taipaleen läpi ja olet nyt saapunut hedelmällisempään ympäristöön. Nyt voit levätä ja kiinnittää huomiota itseesi ja siihen, mitä kehosi tarvitsee.  

 
Miten rentoudut parhaiten? Antaudu elämälle. Sinun ei tarvitse tehdä mitään - vain nauttia sydämen kyllyydestä."

 
Takanasi on pitkä, vaivalloinen matka. Nyt sinun on aika levähtää ja nauttia niistä lahjoista, joita elämällä on sinulle annettavana."

***

Lähitulevaisuus: MIEKKOJEN RITARI

  

”Päämääräsuuntautuneisuus, kunnianhimo, joustavat älylliset voimavarat, intohimo, raju kiihko.”

Nyt on hyvä aika saada suunnitelmia etenemään, asettaa päämääriä ja toteuttaa ne.  



Kullanvihreässä haarniskassaan täyttää laukkaa ratsastava Miekkojen Ritari on menossa metsästämään. Tämä kuva on hänen päämääräsuuntautuneen mielensä täydellinen ilmaus. Ritari tietää, minne on menossa eikä hän lepää ennenkuin on saavuttanut päämääränsä. Hänellä on ainutlaatuisen hyvä keskittymiskyky. Ajatukset ja ideat tulevat valon nopeudella.  
***
Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)