maanantai 6. huhtikuuta 2015

Yksisarvisten viesti

Huomenta!

Mikä ihme siinä on, kun pettymys kalvaa rintaa niin mieli on silloin apea? Pääsiäisenä olemme saaneet nauttia verikuusta ja tuolloin on kannattanut toivoa kaikenlaista, niin se saattaa toteutua! No niin minäkin olen toivonut ja ja toivon edelleen mutta kipeästi kaipaan vahvistusta, että asiat alkavat taas rullaamaan. Haen lohtua yksisarvisilta ja kissantassusta.

1. Kertoo, mikä sinua pitää kiinni tilanteessa, tai mihin itse takerrut?

SHARE

 Share – Jaa
"Kun jaat, saat kaikki onnelliseksi. Jakamista voit tehdä monella tavalla – voit auttaa työssä, antaa ruokaa tai vaatteita, jakaa tunteita… Niin auttaja kuin avun saaja tuntee olonsa onnellisemmaksi. Mutta on myös tärkeää antaa muiden jakaa asioita myös sinulle. Ystävyydessä molemmat antavat, joten anna ystäviesi antaa omistaan myös sinulle."
***

 2. Mitä voin tehdä päästäkseni irti tai luovuttaakseni?

BEST FRIENDS
 

Best Friends - Parhaat ystävät

Tämä kortti kertoo, että sinun tulisi viettää aikaa ystäväsi kanssa. Anna tänään aikaa ystävällesi ja jakakaa yhdessä tunteitanne. Aika, jonka vietätte yhdessä, on lahja molemmille.
Joskus voit tuntea olosi yksinäiseksi. Muista, että silloin voit pyytää enkeleitä olemaan kanssasi – pyydä heitä auttamaan sinua ystäviesi kanssa. Enkelit voivat tuoda uusia ihmisiä elämääsi.
***

 3. Kuinka saan tilanteen tai itseni hallintaan?

HAPPY SUPRISE

  

"Jotain erittäin hyvää on tapahtumassa! Älä yritä edes arvata, mitä se on, tai se ei ole enää yllätys. Sen sijaan tunne itsesi innostuneeksi! Iloiset yllätykset tulevat vastaamme eri muodoissa, sinun tulee vain huomata ne. Tämä kortti kertoo myös, että unelmistasi on tulossa totta, vaikkakin ne voivat toteutua eri muodossa kuin olet odottanut. Kaikki nämä lahjat ovat rakkauden lahjoja. Ja mitä enemmän huomaat näitä yllätyksiä ja kiität niistä, sitä enemmän voit saada iloisia yllätyksiä osaksesi."
*** 

 4. Mitä tarvitsen päästäkseni etenemään?

LOVE HEALS FEAR


 Love Heals Fear Rakkaus parantaa vihan
Rakkautesi voima voi auttaa kiusaajia ja vihaisia ihmisiä olemaan vähemmän peloissaan. Vihaiset ihmiset ovat todellisuudessa peloissaan, ja suuttumalla tällaiselle ihmiselle saat hänet vielä pelokkaammaksi.  Voit parantaa vihaa rakkautta täynnä olevilla ajatuksillasi. Yritä nähdä kaikessa hyvää, ja ymmärrä, että kaikki haluaisivat olla onnellisia. Rakkaus on paras suojelijasi, ja sisäinen äänesi auttaa sinua tunnistamaan rakkauden, joka meissä kaikissa asuu. Rakkaus pitää sinut voimakkaana, tapahtui mitä tahansa.
 ***

 5. Kuinka tämä auttaa minua? Seuraus?

HEALER



Healer – Parantaja
"Sinulla on kyky auttaa ja parantaa toisten ihmisten sekä eläinten oloa. Tämä kortti kehottaa sinua luottamaan kykyihisi, sillä sinä et tee yksin parannustyötä. Apunasi ovat enkelit, joilta voit aina pyytää apua.  Mitä enemmän luotat rakkauteen, sitä voimakkaammat ovat kykysi parantaa."
***
Mukavaa päivää Sinulle!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)