tiistai 5. toukokuuta 2015

Ammatillinen katsaus

Huomenta!

Eilen tuli lunta tupaa töissä. Hmmm...mistä ihmeestä on nyt kysymys? Ja miten osaa tehdä ne oikeat päätökset? Kysyn vaan.... :-D

Päämäärä: MALJAT 8. UUPUMUS

  

-Lamaannus, tukketutuminen, tunteiden estyneisyys, laiskuus, epäselvyys, tunteiden suo.

Liian paljon nautintoja ja hemmottelua! Olet jo tarpeeksi energiaasi ihmisiin, jotka eivät anna sinulle mitään. Olet täyttänyt heidät energiallasi, mutta he olivat kuin pohjattomia tynnyreitä. Tunnet itsesi tyhjäksi ja kuiviin imetyksi. Tämä maalaus kertoo ihmissuhteista, joissa energian virtaaminen on pysähtynyt. Sinun on aika katsoa itseäsi, asettaa rajoja ja sanoa "ei." Se, että kohdistat rakkautesi ihmisiin, joilta ei saa mitään, saattaa johtua vanhasta käyttäytymismallista. Tämä saattaa olla merkki siitä, että pelkäät hyväksyä rakkautta.
***

Esteet: SAUVOJEN PRINSSI

 
Kiihkeys, kukoistava rakkaus, intuitiivinen luovuus, pois pimeydestä, valoon

Sinulla on kaikki mitä tarvitset! Älä anna minkään pidätellä itseäsi! Älä anna vauhtisi hidastua! Elämä on valmis ottamaan sinut vastaan. Luota rajattomiin luoviin kykyihisi.


Opi katselemaan maailmaa sydämesi silmin - huomaat että maailmasi muuttuu ja avaa sinulle rajattomasti mahdollisuuksia. 
***

Neuvo: LANTTIEN PRINSSI


Lanttien prinssi kuvaa kukkimista ja pölyttämistä. Tämä edistää perheeni hyvinvointia. Ajattelisin näin, että sopiva työ ja mukavaa vapaa-aikaa. Siinähän ne onnellisuuden ja hyvinvoinnin kulmakivet ovat.

Maallista rikkautta, vahva nuori mies…Geometrisyyttä, ehkä vähän asiallisuutta ja kylmyyttä. Tunteita ei niin vain näytetäkään.



”Rakenteiden, muotoilun, arkkitehtuurin hallinta, järkkymättömyys, harkitsevuus, meditaatio, fyysinen toimeiliaisuus.”
 
"Nyt on aika toimia. Jos toimit, koet merkittäviä asioita. Minkälaisesta tekemisestä pidät? Mikä auttaisi sinua ymmärtämään paremmin itseäsi? Etsi jokin luova liikuntamuoto, josta iloitset ja nautit."
 
Löydän työn, josta nautin ja joka tyydyttää minua. 
***
Varsinkin tuo viimeinen lause on mannaa korvilleni. LÖYDÄN TYÖN JOSTA NAUTIN JA JOKA TYYDYTTÄÄ MINUA!!!

IHANAA PÄIVÄÄ SINULLE!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)