torstai 18. kesäkuuta 2015

Juhannuksen ennuste

Terve!

Tuossa edellisessä postauksessa jo vähän avauduinkin siitä, missä tunnelmissa meidän perheemme tällä hetkellä on ollut. Kyllä taas tarot- kortit näyttävät sen konkreettisesti, missä mennään. Nostan kolme korttia juhannukselle + yhden kortin kuvaamaan yleistä tunnelmaa.

Yleinen tunnelma on LANTIT 7. EPÄONNISTUMINEN

 

-rajoittuneisuus, kohtaloon alistuminen, epäröinti, ylitsepääsemättömiltä näyttävät esteet, luhistumisen pelko-

Virheiden tekemisen pelko liittyy tässä liiketoimintaan, raha-asioihin, fyysiseen kuntoon ja/tai terveyteen. Tämä kortti antaa sinulle vihjeen, joka kannattaa ottaa vakavasti. Tiedostettu tai tiedostamaton pelko on olemassa. Nyt sinun on aika tunnustaa, havaita ja hyväksyä pelkosi. Nämä ovat välttämättömiä askeleita pelon voittamisessa, siitä irtipäästämisessä ja myönteisemmän asenteen luomisessa. Elämänmyönteiset ajatukset ja asenteet antavat elämälle arvon kaikessa sen kauneudessa ja runsaudessa.

Synkät ja pelontäyteiset odotukset estävät kykyäsi käsitellä asioita. Sinun pitäisi nyt huolella tarkastella näiden odotuksien sisältöä ja laatua.

Minulla on rohkeutta uskoa, että kaikki elämässäni tapahtuu minun parhaakseni.

 Nykyinen suuntasi saattaa johtaa epäonnistumiseen! Tutki, miten sinun olisi kenties muutettava ajattelu- ja toimintatapojasi.

***

 Lähimenneisyys: MIEKKOJEN ÄSSÄ


"älyllinen selkeys,omaperäinen ajattelu, loistava ajatuksen voima, jumalainen innoitus."

Tämänhetkinen selkeytesi luo oivalliset olosuhteet sille, mitä teet. Kykenet myöntämään tosiasiat ja kutsumaan asioita niiden oikeilla nimillä. Nämä asiat saattavat olla sellaisia, jotka muut mieluummin lakaisisivat maton alle. Tähän liittyy sinun puoleltasi suuri vastuu. Varmistu, ettet koskaan ilmaise sydämettömästi syvää ymmärrystäsi asioista. Mutta silloin kun olet täydellisesti yhteydessä Rakkauteen, käytä miekkaasi itseäsi tai muita säästelemättä.
Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?   

"Luotan omiin selkeisiin havaintoihini." 

***

Tämä hetki: MIEKKOJEN PRINSSI


-ilman ilmaelementti; intuitio; luova ajattelu; kaikkien esteiden läpi tunkeutuminen; rajoittuneista ajatuksista ja esikuvista vapautuminen; selkeä havaintokyky-

 "Vapauta itsesi kaikesta, mikä rajoittaa mieltäsi ja henkisyyttäsi. Mutta varmista, että ilmaiset ideasi ja suunnitelmasi niin, että muut ihmiset ymmärtävät ne. Hyväksy nöyrästi heidän mielipiteensä. Ajattelutapasi saattaa olla paljon aikaansa edellä. Voit nyt sopeuttaa näkemyksesi sellaiseksi, että se voidaan toteuttaa käytännössä jo nyt uhraamatta silti mitään" 


"Luovat mahdollisuuteni ovat rajattomat."

***

Lähitulevaisuus: SAUVAT 2. HERRUUS

 

Aktiivisuutta, toimintaa, asiat sujuvat mallikkaasti.
 ”Sotaisa energia, dynaaminen tienraivaaja, tilanteen herruus tai hallinta.”
 " Tunnusta tahdonvoimasi! Jos olet sisäistänyt tämän voiman, menestys seuraa jokaista askeltasi."
***
Ilmeisesti kaikki kääntyy parhain päin. Hauskaa Juhannusta Sinulle!!!

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)