perjantai 19. kesäkuuta 2015

Juhannusaatto!

Tervehdys!

Tänään taas katselen kortteja.

Lähimenneisyys: LANTIT 5. HUOLI

 

- huolet, rahahuolet, asioiden hautominen, pessimismi, selviytymisen pelko, ulkopuolelle jäämisen pelko, ongelmallinen kanssakäyminen-

"Huolta raha-asioista tai terveydentilasta. Sinulla voi olla vaikea taloudellinen tilanne mutta älä murehdi sillä apu on lähempänä kuin huomaat. Kiinnitä siis huomiota merkkeihin ja seuraa niitä."

Jotta elämäsi voisi olla huolettomampaa ja tasapainoisempaa, sinun on lakattava murehtimasta sitä, minkä olet jättänyt taaksesi. 

( Tämä on ihan totta. En voi enää murehtia sitä, mitä minulla on joskus ollut. Ei ole enää. Väkisinkin näin juhannuksena ikävöi sitä omaa paikkaa, mistä todella pidin ja jossa oli hyvä olla. Siellä sielu lepäsi, kun sai rauhassa olla ja katsella maisemia. Ehkä minun paikkani on jossakin muualla, missä, se selviää ajan kanssa...)
***
Tämä hetki: LANTIT 6. MENESTYS



Tämä on hyvä kortti kaikenlaisia yrityksiä varten! Ota menestyksesi avoimesti vastaan. Se ei ole enempää eikä vähempää kuin lahja, jonka voit ottaa vastaan kiitollisena ja nöyränä. Todellinen menestys tulee siitä, kun olet oppinut palvelemaan. Tällainen menestys rikastuttaa olemuksesi kaikkia puolia.

Mitä menestys merkitsee sinulle tällä hetkellä?

 "Menestyksen edellytys on oman arvonsa tiedostaminen. Aito itsensä arvostaminen syntyy vain syvällisen ja perinpohjaisen itsensä tuntemisen kautta."

***
 
Lähitulevaisuus: MALJAT 4. YLELLISYYS
  

”Rakkaus, hellyys, huolenpito, tunteiden rikkaus. Saat paljon rakkautta ja kiintymystä osaksesi. Nauti siitä tulematta silti riippuvaiseksi. Vaarana on, että tunteet alkavat elää aivan omaa elämäänsä. jos kohtuus lentää taivaan tuuliin ja tunteet vievät tiedostamattamme, selkeä vaaleansininen taivas tummenee ja menettää kirkkautensa.  
Läheisyys perheesi tai muiden sinulle tärkeiden ihmisten kanssa antaa sinulle paljon lämpöä ja turvaa. Pidä kaikissa läheisissäkin ihmissuhteissa huoli omasta vapaudestasi!"
***
Ihanaa Juhannuksen jatkoa Sinulle!!!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)