lauantai 20. kesäkuuta 2015

Kokko

Kokosta ei ollut tänä juhannuksena tietoakaan. Ei silti, ei meillä ole ollut mikään juhannus omaa kokkoa, mutta tämä juhannukseni on ollut varsin erilainen. Kuten jo aikaisemmin täällä totesin, meille kävi ohraisesti mökin suhteen ja nyt sitten epätoivosesti yritämme etsiskellä jotain uutta kivaa paikkaa. JOS löytyy. Tai sitten teemme lomallamme jotain todella erilaista.

Juhannusaattona teki mieleni lähestulkoon vain nukkua. Nukkua, nukkua nukkua. Se tunne, kun ei keksi mitään hyvää syytä nousta sängystä ylös. Ja haluaisi nukkua 100 vuotta ruususen unta. Juhannusaatto tuli ja meni. Kävimme illalla ajelulla ja olikin mukavan rauhallista. Tänä aamuna kävin ystäväni kanssa lenkkeilemässä koiran kanssa niin oli myös mukavan rauhallista. Ihmiset ovat mökeillään tai reissussa. Harva kotona on.

Voi, kunpa näkisin tulevaisuuteen ja osaisin ennustaa, mitä tuleman pitää. Kesäkuu on loppuun saakka meillä kovin ohjelmoitu, mutta heinäkuussa alkaa sitten lomat pyörimään ja sitten on aikaa. Kaihoten muistelen sitäkin aikaa, kun aina aamkahvilla päivittelin tätä blogia ja katselin samalla merelle. Miten ihanaa se olikaan!!! En voi muuta sanoa.
***
Mukavaa juhannuspäivää sinulle!


1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)